Blogger Templates

Thursday, 24 November 2011

CarT00N FaVoRit3 ZahrAA......


Puteri aku sorang ni suka sgt la tgk karton, dah nama pun kanak2 kan...mesti la suka tengok karton...sama la masa kita kecik2 dulu...hiiihiii...so ape yang aku & papa dia buat...kita org sediakan 1 netbook khas untuk dia tgk karton...kalau tak buat macam tu, nanti papa & bonda tak merasa la nak tengok tv...tapi aku hanya bagi dia tgk time cuti je, sebabnya tak mahu dia liat bangun pagi untuk ke school...tugas papa pulak download suma muvi kesukaan zahraa...tapi pada pendapat aku, ada sesetengah karton ni sgt baik untuk kanak2 tonton sebab diaorg bleh improve diaorg nye perkataan, lagi2 karton dari disney...bila diaorg dengar berulang kali diaorg akan ingat & sebut..tapi ada jugak sesetengah karton yang aku rasa memberi kesan negatif kepada kanak2 dari segi bahasa dan perbuatan...tak mau la sebut nama karton tu, karang kene saman pulak...kita sebagai bonda & papa yang kene pandai memilih karton terbaik untuk disajikan bagi tontonan anak2 kita....







(kredit to mr google)

Inilah diantara muvi2 kesukaan zahraa, kalau ikutkan banyak lagi.......

No comments:

Post a Comment