Blogger Templates

Wednesday, 23 November 2011

Go To B@NDuNG......


First time aku nak g melancong ke luar negara ni...hiihiii...walaupun hanye ke Indonesia je...itu pun sebab kitaorg dapat tiket murah masa Air Asia buat promosi hari tu...aku 1 family akan pergi ke sana bersama membe baik aku, Puan Maizatul Natra & husband beliau serta mak dan mak sedara aku.....aku & membe aku ni sgt2 la teruja sebab nye kita org excited nak g shopping....walaupun tarikh penerbangan setahun lagi tapi keterujaan nye sgt2 la dirasai...huuuhuu....semoga segala nye dipermudahkan...dah la time tu masih dalam bulan syawal...harap2 tak la bertindih dengan tarikh2 yang penting...so, ape lagi kene la menyimpan sedikit2 untuk bekalan ke sana nanti....ngeh...ngeh...

2 comments:

  1. semoga Allah mempermudahkan urusan kite kan su....merasa berjalan kat negara org even kat bandung jer..hihihi ^_^

    ReplyDelete
  2. haah la mai...semoga ade rezeki kita untuk sampai ke sana...semoga segala urusan ke sana nanti akan dipermudahkan oleh Nya...hiiihii...jauh perjalanan, luas pengalaman...huuhuuu

    ReplyDelete