Blogger Templates

Tuesday, 15 November 2011

Nak G Mana Tu??

Weekend hari tu, kami 1 family nak pergi jalan2 ke satu destinasi…hiiihii…kami pergi menaiki pengangkutan awam iaitu LRT & PUTRA….bermula dari stesen Pandan Indah ke Masjid Jamek…dari Masjid Jamek, kitaorg naik PUTRA dan seterunya ke destinasi yang hendak dituju….memang excited sebab dah lama tak naik LRT, lebih2 lagi, anakku zahraa…siap nyanyi2 lagi dalam train…keretapi dinasour…itula yang dia nyanyi n sgt kuat…malu bonda & papa dia…ini kali 3 zahraa naik LRT dan kali pertama naik PUTRA.. dalam LRT dia ok je tapi dalam PUTRA dia merengek skit…maybe dia pandang kiri kanan gelap gulita…maklumlah bawah tanah..dengan bunyi yang agak bising…zahraa pun dengan kuatnye memeluk papa dia…sampai la last stesen…akhirnya sampai juga tempat yang dituju…risau jugak sebab zahraa dah mula nampak tak selesa dalam PUTRA..kang tak pasal2 dia jerit…dah la ramai org dalam tu..huuuhuuu…

ok layanzkan gambar yang sempat aku snap semasa menunggu train dan semasa di dalam train…Dan nantikan n3 akan datang untuk mengetahui destinasi yang kami sekeluarga nak pergi…J


zahraa yang teruja menuggu train..

zahraa seronok LRT dah sampai...

zahraa & papa posing kat LRT...

sempat lagi....hihiiii

zahraa & papa dalam LRT...

PUTRA stesen masjid jamek...


4 comments:

  1. wah bestnyer jalan2 nek lrt da lama i x nek lrt...nti nk naik jugak ler...^_^ anyway,congrats u da berjaay bt blog..rajin2 update ta0....hihihihi

    ReplyDelete
  2. ok nanti i update u jgn lupa baca n komen tau..jom la join buat blog gak...hiiihii..tq sebab jadi org pertama yang komen blog i ni...huuhuu

    ReplyDelete
  3. amboi.. syoknya jalan.. suka tengok pics kat header.. macam nak kiss malu2 gitu.. awwwww...

    ReplyDelete
  4. alah kak ina...header tu tak jadi la...sementara je..otw buat header baru...yang tu tak kene ngan tema...

    ReplyDelete