Blogger Templates

Tuesday, 29 November 2011

PerBualan DiAntaRa SuAmI & Ist3Ri - PaRt !!......

Sambungan dari perbualan n3 sebelum ni.....

Perbualan di dalam kereta sebelum menuju ke destinasi rahsia....

Suami :  kita nak g mana ni sayang?

isteri :  kita nak g celebrate besday papa la....
          kita g seksyen 13, Shah Alam
          sampai sana nanti bonda bagi tahu nama restoran 
          nye...


zahraa : ternganga2 tak paham ape2...


Suami :   ok2....

Akhir nye sampai juga kami sekeluarga ke restoran tupai2 untuk celebrate besday papa...walaupun sesat sebab aplikasi papago bengong hari tu kerana tidak dapat menunjukkan arah jalan yang sebenar...kami sekeluarga sampai lewat jam 9.30 malam...org dah tak ramai sgt...perut pun dah berlagu riang...ape lagi....jom makan!!!


 kek ni di tempah khas untuk papa..

 menu malam itu...

 sabar2..tunggu makanan yang dipilih masak...

 lihat la akhirnye...nYuuuMMMyyy...kuah tom yam & kelapa...

 papa yang kelaparan...

 telur puyuh...

 panas nye...fuhhh

 bonda yang kelaparan...

 zahraa makan kuey teow goreng & nasi goreng cina...

banyak zahraa makan malam tu...lapar agak nyee..

boleh dikatakan sedap jugak la makanan kat restoran tupai2 ni...bagi aku yang suka makan makanan panas2 ni, memang kene la ngan selera aku...tempat pun menarik dan cantik...harga buffet untuk steamboat RM 28 seorang bagi dewasa dan kanak2 RM 15 rasanye aku pun tak sure sgt sebab zahraa free..kita org sampai rumah jam 12.00 tengah malam..sgt2 penat & mengantuk...nasib baik esok nye hari sabtu bleh sambung tido balik lepas solat subuh...huuhuuu........

2 comments:

  1. bestnyer g mkn2...^_^ bleh ler nti try pegi sana

    ReplyDelete
  2. best mai!!bleh la bawa hubby makan steamboat...

    ReplyDelete