Blogger Templates

Tuesday, 22 November 2011

Z@HR@@ & InA!.....

Anak dara aku sorang ni memang suka melawa...hiiihii...betul la orang kata anak pompuan ni kita tak ajar untuk berhias pun dia pandai sendiri...ni cite masa raya haji yang lalu...walaupun zahraa kene cirit birit yang sangat teruk sampai sehari sebelum hari raya haji tu dr minta masuk wad untuk drip air, tapi kita orang tak mau sebabnya esok nak raya dan bulan depan pun zahraa dah kene masuk wad...karang trauma budak tu asyik dok hospital je...so untuk bagi zahraa ni aktif skit sebab dia asyik tido je, mungkin penat sgt cirit & muntah berulang kali...aku pun ape lagi...suruh la atuk dia g cari inai nak pakai kan kat zahraa...atuk pun ape lagi cucu kesayangan punye pasal sanggup la g cari...layan kan aje...dan hasil nyeee seperti foto di bawah......

 first time zahraa pakai inai, tapi dia diam je...
cam tau je fungsi inai tu untuk warna kuku dia...

dan hasil nye, zahraa pun kata "bonda cantik nye.."
bila start school, sibuk dia cite kat cikgu pasal dia pakai inai...

2 comments:

  1. skali dgn bonda die pakai yek inai tu....hihihi...^_^

    ReplyDelete
  2. hiihiii...bonda tak nak membazir so bonda tolong perabis kan la...ngeh3x...

    ReplyDelete