Blogger Templates

Tuesday, 27 December 2011

FisKe SteakHouse.....

Aku & mai (membe aku) dah lama plan nak g makan kat tempat ni....akhirnya malam ahad yang lalu impian kita org untuk dinner bersama di Fiske SteakHouse menjadi realiti....kita org plan gerak lepas maghrib...mai & husband dia gerak dari putrajaya...aku, papa & zahraa gerak dari pandan....so kita org jumpa kat petronas depan tesco ampang....dari petronas ke restoran tersebut dalam 10 minit...kebetulan MRR2 memang tak banyak kereta, perjalan kita org menjadi mudah & lancar....hiihiihii....mungkin sebab ramai org balik kampung sempena cuti krismas....kalau tak terpaksa la ngadap jem...

Jom nikmati gambar2 yang sempat kita org ambil...mesti korang semua terliur....apa lagi g la try!!

 ini menu aku, beef steak special...

 ini menu papa, lamb chop special...

 ini pulak menu mai & husband, chicken chop special...

tikam jangan tak tikam....sib baik ayam...

 senyum....posing dulu sebelum makan...

 mocha blended...

 telan air liur zahraa tengok bonda nye menu....


 choc oreo blended...

Luving couple 1....

 Luving couple 2...

licin....

Bagi aku, makanan kat restoran ni ok la...sedap...yang penting sgt2 murah...sgt2 kenyang dengan satu menu saje...ingat kan nak ambik desert, tapi suma dah tak larat nak makan....huuhuu...

2 comments:

  1. mmg terbaik fiske steak house ni!!!sedap smpi kembung2 perut kenyang..thanks my dear fren 4 lovely dinner ^__^....nti i blanje u plak..hihihi...

    ReplyDelete
  2. ur welcome...its ok...betul2!! sampai sendat seluar yang i pakai...huuhuuhuu...next time kalau free kita jjcm lagi k...

    ReplyDelete