Blogger Templates

Friday, 9 December 2011

PatChi....

Sape pernah makan chokolate ni??

aku first time makan chokolate ni...hahahahaaha, kesian kan???tapi chokolate ni sgt2 la sedap!!!zahraa pun pandai, rasa sekali nak lagi....ni pun merasa sebab org bagi...org kata chokolate ni mahal ek??aku baru tahu rupanya chokolate ni ada jual kat KLCC...huuhuuu....lepas ni g KLCC, bleh la borong banyak2!!

8 comments:

  1. esok jugak kita naik lrt ke KLCC cari chokolate...huuhuuuu

    ReplyDelete
  2. tgk packing jer dah terliur..huhuhu..
    nak cikit... :P

    ReplyDelete
  3. bole2...mai la cni!!nanti saya bagi rasa skit...tapi skit je la...hiihiiihii

    ReplyDelete
  4. pompuan mmg suka cokelat ek....tak tau wife saya penah mkn ke tak...tp hanya ada di klcc je ke?boleh cuba ni :)

    ReplyDelete
  5. ada lagi kot kat tempat lain...tapi saya x pasti kat mana..tapi memang best sgt chokolate ni...tapi org kata harga dia bleh tahan la...

    ReplyDelete
  6. sedapnyer tgk chocolate tu....i pn nk try ler nti....^_^

    ReplyDelete
  7. sedap mai..tapi mahal sgt!!sekali sekala makan ok kot...

    ReplyDelete