Blogger Templates

Friday, 23 December 2011

SeNyUmMMmmm....

Pagi2 lagi bonda zahraa ni dah senyum panjang...hiihiihii...seronok sangat hari ni sebab papa bagi duit belanja lebih...bulan ni rezeki kami sekeluarga lebih skit...Alhamdulillah...isnin lepas bonda dapat bonus, hari ni papa pulak dapat advance bonus....awal bulan depan dapat dividen ASB pulak...huuhuuhuu....syukur kepada Allah yang memberi rezeki kepada semua umat2 ciptaan Nya... 

Banyak betul perancangan yang nak dibuat dengan duit2 tersebut...papa pulak biasa la awal2 lagi dah planning nak beli dina...papa kata skang harga emas turun...so time ni la kalau nak beli pun....i follow aje...bonda nye perancangan kalau ada lebih nak shopping baju raya....ekekekeke..kan skang jakel ngah buat YES....mak aii, awal nye dah pk raya...bonda pun ada planning nak beli katil untuk zahraa....bonda nak start ajar zahraa tido bilik sendiri...

Ibu bapa kat luar sana pun mesti sibuk menyediakan persiapan sekolah untuk anak2...berbelanja la dengan berhemah ye kawan2...duit untuk simpanan jangan dilupa....kita bukan tahu apa yang akan berlaku di masa hadapan....simpan la walaupun sedikit....hiihii...pesanan ikhlas dari bonda untuk kawan2 semua & diri sendiri....

3 comments:

  1. Alhamdulillah...seronok kan sue dpt duit byk hujung2 thn ni..hihi.rezki hujung tahun..:-)) boleh shopink puas2..:-)

    ReplyDelete
  2. haah bab duit ema...memang la happy...huuhuu..cuma kene berbelanja ngan berhemah je la...beli apa yang perlu...

    ReplyDelete
  3. betul2..duit ni cam air je..banyak camne pun, cepat je abis.. yg penting menyimpan utk masa depan kan..:-)

    ReplyDelete