Blogger Templates

Friday, 20 January 2012

Cuti Raya Cina Yang Agak Panjang

Mesti ramai yang dah plan nak sambung cuti...
kebetulan raya cina tahun ni jatuh  hari isnin & selasa...
confirm ramai ambik cuti hari rabu, khamis dan jumaat...

aku kat opis ni jenuh nak approve kan cuti...
hiihiiiii...maklum la secretary...
kene la approve kan cuti anak2 buah boss...
boss mana ada masa nak buat suma tu...

aku pun akan bercuti panjang...
bermula dari tarikh 24 januari-7 februari...
8 februari baru naik keje...
lama gile...
aku cuti pun ade sebab...
nak jaga zahraa selepas operation....
zahraa warded 25 januari ni...
kalau tak ade ape2 halangan...
operation akan dijalankan pada 26 januari...

kawan2 yang lain mesti best...
cuti panjang ni mesti ade yang balik kampung...
melancong....g kenduri kahwin...hiihii...
aku jugak la raya kat hospital...
tak pe la...itu la dikatakan pengorbanan...
sib baik chinese new year...
kalau raya aidilfitri...syahdu la jawabnye...

mesti petang ni highway2 dah mula dipenuhi dengan kenderaan...
kepada yang memandu tu...
memandu la dengan berhati2...
biar lambat asal selamat...
ingat la org2 yang tersayang sedang menunggu kepulangan anda...

(kredit to mr google)
Happy chinese new  year kepada semua masyarakat berbangsa cina ...
Selamat bercuti juga kepada kawan2 semua....

3 comments:

  1. kak ina doakan semoga pembedahan berjaya tanpa sebarang rintangan dan moga Zahra cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. Sue...lamanyer cuti...anyway selamat bercuti k..:-D

    ReplyDelete
  3. Faina Arisya : tq kak ina...

    Jue : haah, cuti lama...anak su nak operate...so lepas operate tu nak jaga dia...tu yang cuti panjang...

    ReplyDelete