Blogger Templates

Tuesday, 10 January 2012

Kedai PeraBoT NAZA...

Aku nak cite skit pasal hari sabtu yang lalu..
aku & papa g survey2 katil queen saiz untuk zahraa...
saje beli queen saiz sebab zahraa tido sgt2 la lasak...
lagi satu senang kalau adik zahraa girl jugak,
bleh kongsi2 tido katil ngan zahraa...
dah jimat skit...

aku & papa g survey area bangi...
banyak jugak la kedai2 yang kita org masuk...
tapi kebanyakkan kedai area situ pemilik nye adalah cina..
dah la kerek, kalau kita tak jadi beli buat muka...
tak bleh blah...
kebanyakkan kedai yang mula2 kita org survey suma ada kos penghantaran...
RM50 pulak tu...
padahal bangi ngan putrajaya tu bukan nye jauh sgt pun...

last2 jumpa satu kedai melayu ni...
first yang aku tanye kos penghantaran..
sales man tu kata, area putrajaya FOC...
Alhamdulillah...
akhirnya jumpa gak kedai perabot yang ok...
kedai tu 100% bumiputera..
so senang la nak kawtim...
bangsa kita jugak...

pilih punye pilih...
 jumpa la katil queen saiz yang cantik pada pandangan mata...
tapi ada problem la pulak, diaorg call semalam kata tak bleh sampai sebelum raya cina..
malam tadi aku & papa g la balik kedai tu...
pilih katil dari company lain yang bleh hantar awal skit...
akhirnye semua keputusan telah pun dipersetujui...
katil dah pilih, penghantaran pulak selewat2nya sebelum raya cina...

sape2 yang dok putrajaya, kalau nak beli perabot...
bleh la try survey kat kedai ni...
nama kedai ni, kedai perabot NAZA...
seksyen 7, bangi...


4 comments:

  1. best lorr zahraa sudah ade katil baru......lps ni zahraa x kacau bonda & papa tdo lagi..hihihih

    ReplyDelete
  2. tahu tak pe mai...lepas ni bonda & papa ada privacy la..nak buat adik untuk zahraa...ekekeke..alamak 18SX...

    ReplyDelete