Blogger Templates

Friday, 13 January 2012

LunCH @t Restoran Mohd Chan, Bangi

Mai & Kantonis Ying Yong

Aku & Wantan Mee BBQ

Hari ni aku & mai lunch kat luar...
kebetulan hari ni mai drive...
so bleh la tukar selera skit...
kalau tak!!setiap hari jumaat mesti makan nasi bungkus je...
pas2 layan muvi kat opis...

kita org  g lunch kat restoran cina muslim...
not bad gak makanan dia...
tapi kene makan panas2..kalau dah sejuk kureng skit...
dim sum dia pun best...
lain kali  bleh bawa papa & zahraa pulak...
dah kenyang2 ni...
ngantuk pulak....
boss tak de ni...bleh la tido kejap...
ngeh3x.....

6 comments:

  1. memang sedap lorr....kenyang btl rs..tu pn tamak nk order bnda lain kan...hihihi..^__^

    ReplyDelete
  2. huuhuuhu...tu la pasal...kita ni bab melantak no 1...tak pe2 selagi bleh makan, makan je...pas2 balik umah buat skipping 1000x...hahahahaa...

    ReplyDelete
  3. echa:memang sedap wantan mee tu..nanti bleh la try
    ..

    hani:kalau lapo sepinggan pun tak cukup..

    ReplyDelete
  4. echa:memang sedap wantan mee tu..nanti bleh la try
    ..

    hani:kalau lapo sepinggan pun tak cukup..

    ReplyDelete