Blogger Templates

Tuesday, 3 January 2012

MaLam TaHun BaRu...

Malam tahun baru yang tak berapa nak meriah @Putrajaya....
tension sgt2!!
penat tunggu firework, tapi yang keluar firework macam kat umah kenduri kahwin...
dah la jauh dari penglihatan....layankan aje la....
nak snap gambar pun tak ada mood...
semua org yang dtg malam tu pulang ngan perasaan kecewa....
hiihiihiihii...
sib baik umah kita org dekat....kalau tak kecewa gak la...
ye la dah la dtg jauh2...semata2 nak tgk firework sekali yang ado je...
tak ada bajet la tu...terima je la seadanye...

Jom layan gambar yang sempat aku snap pada malam tahun baru @Putrajaya....

 setiap kali ada karnival kat putrajaya,
setiap kali tu la papa kene beli benda alah tu....

zahraa dah macam org jaga lalu lintas...

duduk bersantai, sambil layan artis2 menyanyi di pentas utama...
masa ni kumpulan kristal ngah buat persembahan... 

 mai & husband pun follow sekali...
kebetulan hari tu, sebelum g lepak tgk bunga api...
kita org g celebrate besday anak membe satu opis kat presint 17...
dia buat jamuan makan2 & kenduri kesyukuran..


7 comments:

  1. haaaa3x firework ciputtt jeee... kami layankan aje pertunjukkan api kat pentas utama... jadi laaa....

    ReplyDelete
  2. tahu tak pe...macam nak tak nak je tembak...hahahahaha...tapi ape nak buat, layankan je la..janji ada..

    ReplyDelete
  3. patutlah tak dengar apa2 pun.. ingatkan akak tidur mati.. rupa2nya ciput yg kuar.. huhuhuu..

    ReplyDelete
  4. huuhuuhu...tak rugi pun tak g kak ina..bunga api segan2 nak keluar..nak kata sumbu basah, hari tu tak hujan pun...hiihiihii...

    ReplyDelete
  5. jadi ler die kuar ciput2 dari xde langsung...ekekekek...:-P

    ReplyDelete
  6. comel si gegel tu pakai pink.. =)

    ReplyDelete
  7. dah kata gegel...mesti pink :P...

    ReplyDelete