Blogger Templates

Friday, 20 January 2012

!ni baru betul-betul makan...

Hari ni luch kat luar lagi...
hiihiihii...
seperti biasa, mai drive...
kalau tak, tak merasa nye nak g makan kat luar time lunch ni...

destinasi dituju sudah semestinye area bangi...
mencari2 kedai makan yang berkenan untuk dinikmati...
akhirnye setelah mencari-cari...
papparich menjadi pilihan hati aku & mai...

PappaRich, Bangi... 

Fried rice special with fried egg & chicken wing....
Rasa dia, bagi aku boleh la... 

 Pappa curry laksa special with foo chok...
Menu yang ni, boleh tahan la....sedap!!

 Roti bakar susu...
memang terbaekkk...

Roti bakar with butter & kaya...
bagi aku, sangat2 sedap....

Mineral water pun jadi la.... 

Posing dulu sebelum makan... 

Mai dah tak sabar dah tu...

Sempat lagi main jeling2 time makan...
huuuhuuu....

Gile  la wei....kenyang banget!!!
itu pun sebelum order...rasa nak makan macam2...
2 menu je dah tersandar...
ambik kau...rasakan...
tu la, tamak sangat....

No comments:

Post a Comment