Blogger Templates

Monday, 16 January 2012

Potty Trainning

Penat nye la rasa...
tapi kene jugak ajar...
kadang2 zahraa ok...kadang2 bersepah...
bonda & papa la jadi mangsa mengemop...
tapi akhirnye zahraa berjaya gak uk uk kat tempat yang sepatutnye...


minggu ni zahraa dok ngan nenek & atuk...
hopefully zahraa tak uk uk & shi shi  merata2...
sian nenek nak kene mop...
bonda terpaksa import nenek minggu ni...
untuk kuarantin zahraa dari serangan penyakit...
kalau hantar taska sokmo tak baik2 sakit nye...
sebab minggu depan 26/1/2012 zahraa nak operate...
harap2 tak postpone lagi...
kalau ikut tarikh asal selepas postpone hari tu...
19/1/2012 ni...
tapi dr call ada emergency operation untuk pesakit cancer la pulak...

zahraa ada sedikit batuk & selsema...
bonda & papa dah bawa jumpa dr maria...
dr maria adalah panel dr yang selalu zahraa jumpa...
beliau sgt2 la baik...
dr maria bagi antibiotik, zyrtec & vantamol...
beliau pun berharap zahraa boleh sembuh dalam tempoh seminggu ni...
insyaAllah...dengan izin Allah swt...
anak bonda akan sihat sebelum pembedahan...

8 comments:

  1. kak ina dah cuba gak suh Fateh uk uk kat situ.. tapi.. dia tatuttttttttt.. terus jem proses nak uk uk dia..

    ReplyDelete
  2. zahraa pun sama, banyak kali terbantut..dia excited dok main muzik kat benda alah tu...tapi lama gak la nak ngajor nye...hiihiihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus jugak ni...tapi akak tak penah lagi train anak akak mcm ni..hehehe..bagus3..

      Delete
    2. tapi penat skit la kak...kadang2 dia ikut, kadang2 mana dan je dia membuang...hiihiihii

      Delete
  3. HI... Seronok baca enry ni... Jom kita tukar2 blog? ni I punya: http://health-wellness-nature.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. zahraa mesti seronok duduk dgn nenek dan atuk dia kan...

    ReplyDelete
  5. Kazman & Sue : itu sudah semestinye sebab nenek & atuk rajin melayan dia...:-)

    ReplyDelete