Blogger Templates

Saturday, 14 January 2012

ZahrAA sudah ada kat!l sendiri



katil baru zahraa dah sampai malam tadi..

so hari ni bonda & papa cari la cadar untuk katil baru zahraa di aussino,alamanda...

sudah semestinye cartoon kegemaran zahraa menjadi tema..

malam ni zahraa akan start tido bersama minie mouse & rakan2 yang lain..

sweet dream zahraa!!

Published with Blogger-droid v2.0.3

5 comments:

  1. hehehe dh kena tido katil sendiri yer.....

    ReplyDelete
  2. eh u punya time kt blog ni mmg lambat ke....

    ReplyDelete
  3. baru start nak ajar dia tido sendiri...hopefully suma nye ok..
    haah la use_rie..i nye jam ni cam lambat je..nanti i cek..

    ReplyDelete
  4. kesian dia....nak kena carik teman untuk tido tu...hehehe

    ReplyDelete
  5. hiihihii...insyaAllah tahun depan ada la teman zahraa...tak gitu papa???huuhuuuuhuu..

    ReplyDelete