Blogger Templates

Monday, 27 February 2012

Karnival WoW Putrajaya 2012 Part !

Assalamualaikum & morning semua...
pagi ni nak mula kan cite mengenai sabtu malam ahad yang lalu...
memang syok...sebab dah plan awal2...
ngan mai & husband..
untuk menonton bunga api...
lepas solat isyak je terus gerak...
tapi dlm perjalanan menuju ke karnival wow tu...
terdengar bunyi yang agak kuat...
alamak bunga api dah keluar la...
 cam ne ni??
papa pun jawab tu baru pembukaan kot...
hopefully la...
kalau tak kempunan la cik zahraa nak tgk...

Sampai je karnival wow tu...
mai pun mesej...
dia baru nak gerak...
so aku & papa plan g jalan2 dulu la...

posing2 dulu... 

zahraa ni bonda suh peace...
dia buat give me 5 pulak...dah x nampak muka..

 set ni untuk siaran langsung program Selamat Pagi Malaysia...

basikal ape ni???hiiihiii...
dah kata penghijauan wilayah persekutuan putrajaya...
so kene la naik basikal....baru la x tercemar ngan asap..

tengah2 jalan teringat mai...
so bonda pun ajak papa tunggu 1 tempat nanti senang mai nak cari...
sambil lepak2 tunggu mai...
layan nengok bebudak naik motor kecik...
lawak je...org besar dari moto...
hahahaha...cam tak stabil pun ada

mai sampai je, kita org pun terus g cari makanan...
sementara nak tunggu bunga api...
bleh gak makan2 & lepak...

lepak2 sambil makan kebab...

lambat nye....
cik zahraa dah mula busan menunngu...

akhirnya...selepas 2 jam menunggu...
nasib baik berbaloi...

4 comments:

  1. besh2..nanti kite pegi tgk hot air ballon pulak lepas ni....yeayyy!! ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah besh kan...memang puas la dpt tgk bunga api...lepas ni kita plan g tgk hot air balloon pulak...

      Delete
  2. tengok bunga api yang best tu.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...datang malam tu pun just nak tengok bunga api..konsert2 tak minat sgt...

      Delete