Blogger Templates

Thursday, 16 February 2012

Karnival WoW Putrajaya 2012 !!!!

Jom ramai2 memeriahkan karnival wow putrajaya 2012....
bonda & papa kalau g pun sebab nak bawa zahraa tgk bunga api....
skang ni putrajaya dah meriah dengan pelbagai karnival...
dulu org kata putrajaya ni bandar mati....
skang ambik kau...macam2 karnival ada....
rajin ngan tak rajin je nak g....

lepas karnival wow ni, ada hot air balloon festival...
yang akan berlangsung pada 15-18 mac 2012...
yang ni kalau kami tak g pun tak pe...
sebab balloon2 ni akan melintas depan umah kami...
tengok dari balkoni pun dah puas....
tapi papa plan nak ajak naik balloon atau helikopter...
kalau naik balloon seorang RM10...
tapi bergantung keadaan cuaca jugak...
helikopter pulak seorang RM130...
mak ai mana nak cekau duit ni...
kalau nak tahu lebih lanjut mengenai hot air balloon festival bleh layari website ni:


5 comments:

  1. banyak kali juga kami tengok belon tapi tak pernah naik lagi sebab beratur panjanggggggggggggg.... sian nengok anak2 nak naik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah beratur memang panjang....dah la tiket nye terhad untuk 300 orang je...sape cepat dia dapat...

      Delete
  2. Kazaman: moh ler kiter naik airwolf.....

    ReplyDelete