Blogger Templates

Sunday, 11 March 2012

Akhirnyee!!zahraa dah bleh pakai kasut..




Alhamdulillah...semalam lepas g dressing luka zahraa, dr kata luka dah kering sepenuhnya...

ape lagi terus bonda & papa bawa zahraa g cari kasut..

seronok sgt2 zahraa akhirnye dapat juga zahraa merasa pakai kasut macam kawan2 dia yang lain..siap ada bunyi lagi..tweet..tweet...

tapi bonda risau gak sebab cara jalan zahraa x sama cam sebelum pembedahan..adakah zahraa masih takut??sian dia jalan tertengkak2..

bonda harap situasi tu hanya sementara..

minggu depan nak bawa zahraa g ppum untuk buat kasut mengikut apa yang dr pakar suggest..

kasut tu mungkin function  dia untuk membentuk kaki zahraa..

bonda harap segala nye berjalan seperti yang dr plan..

walaupun bonda masih risau dengan cara zahraa berjalan..

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. cececece..lepas ni mama zahra pun sibuk le membeli kasut yg kiut miut tu

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah...^_^ wish all d happines 4 u baby zahraa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq auntie mai...bleh la kita g jalan2 tgk hot air balloon minggu ni...

      Delete
  3. comel kasut.. alhamdulillah.. insyaAllah.. Zahra bleh jalan seperti biasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak ina...semalam pun nampak dah ok skit jalan dia...kurang skit tertengkak2...

      Delete
  4. wahhh.... cantik kasutnya.... boleh layan jenjalan putrajaya lepas ni... tengok belon panas...

    ReplyDelete