Blogger Templates

Thursday, 29 March 2012

Barbie

Balik keje semalam g cari barang dapur...
biasa kami kalau cari barang dapur kat carefour, alamanda...
tapi semalam tetiba lak menyinggah kat cold storage...
best gak barang2 kat situ...sayur & buah2an segar2...
dynamo & kicap cap kipas udang dia pun murah skit dari carefour..
murah singgit je la...murah la jugak kan??

Nak dijadikan cite masa mula2 sampai carefour lagi...
cik zahraa ni dah minta barbie...tapi bonda & papa buat2 x dengar je...
tapi lama2 dia asyik sebut barbie je...sian la pulak...
jadi ape lagi...
berjaya la cik zahraa kita ni pau papa beli patung barbie yang diidamkan sgt tu....


belum sempat sampai rumah...
kat KFC dah selamat di kerjakan oleh cik zahraa kita ni... 

bonda & papa cbuk makan...
dia cbuk ngan patung barbie dia... 

picture ni zahraa yang snap....comey gak!!
koleksi barbie pertama zahraa...

3 comments:

  1. zahra pun comel cam barbie juger..weee

    ReplyDelete
  2. ala omeiii barbie doll..hik3..:-)

    ReplyDelete
  3. heee3x... comelnya dia.... ni mesti bawak sampai ke tempat tido ni....

    ReplyDelete