Blogger Templates

Monday, 26 March 2012

Let's Go To The ZooOooO (N3 Bergambar)

Jom mengembara ke Zoo Negara....

































































best tak kawan2??ikut kami 1 family mengembara...
kalau best hujung minggu ni bleh g the real zoo negara....
Jom balik hari dah nak hujan.....jom!!jom!!
kang demam pulak esok dah la nak keje, zahraa pulak nak g school...
kang x pasal2 kene ambik mc...hiihiihii....


10 comments:

  1. wahh... macam menarik zoo negara sekarang.... saya tak pernah masuk lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh la g bawa family nanti tapi kene g pagi2 kalau x panas & ramai org...tak besh nak berjalan...

      Delete
  2. tak pernah bawak lagik anak2 gi zoo..coming soonnn

    ReplyDelete
  3. akak tak penah lg bwk anak2 ke zoo negara.kalau pegi pun takat zoo Taiping.Rasanya akak sdiri pegi time rombongan sekolah dulu2 bersama arwah mak & abah.Kira nye dah puluh thn gak la.Dulu2 arwah mak abah kalau bwk jln2 mesti zoo negara,muzium n tasik Perdana..tu je la.Tapi zaman tu tempat ni la paling femes kata org.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah skang ni dah macam2 tempat menarik ada...so jarang la org nak g zoo...tapi sekali sekala g best gak...bawa anak2...:)

      Delete
  4. huyoooo, gambo kemain agi.hehhhe. last sy pergi pon time praktikal dulu..siap kena belanja ngn marrybrown agi...huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni bleh la g bawa si kecik yang tomei tu...mesti dia suka...

      Delete