Blogger Templates

Monday, 30 April 2012

Bersih 4.0 @Sogo, KL

Shopping time!!!
huuhuuu...tak bleh blah kan tajuk n3 ni....
saje je bagi panas....
dari hari tu dah plan ngan papa nak g shopping kat sogo, KL...
papa nak beli baju untuk anak dara kesayangan nya...
bonda tumpang sekali la....hiihii....
rezeki Puteri Zahraa....Alhamdulillah...

kebetulan sogo ada buat summer sale...
dari 25 April-8 May 2012....
ok la...harga bleh dikatakan agak murah....
sampai je sana, papa terus ajak bonda buat sogo card member....
memang jarang shopping kat sogo tu tapi sekali shopping....
memang beratus la....so rugi lak...
bleh kumpul point....

orang tak usah cakap la...memang ramai giler...
dah macam ulat....
sib baik kita org sampai awal...kol 10.30 dah sampai....

 banyak nye zahraa shopping....

baju zahraa yang sudah siap dipilih...
tinggal untuk bayar je.... 

mencari kasut yang berkenan di hati...

akhirnya kasut disney menjadi pilihan hati... 
amboi!!terus pakai....

ini la hasil nye....selapas 1 hari dok dalam sogo tu....

opssss!!terselit pulak bonda punye....ekekeke...
papa kata advance besday present...
besday bonda bulan jun...
bonda terima ngan hati terbuka...hiihiiihii....

6 comments:

  1. haaa3x.... tajuk tak boleh tahan baca... bersih betul sogo yee kena borong....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....biasa la tajuk ngah femes tu...ada lagi x abis lagi...tinggal untuk org belakang gak...ada ramai lagi nak shopping...

      Delete
  2. hahhaaa...tajuk x tahan ehehhee...lama x shppg kat sogo huhu..tempat shppg time bujang dulu heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 saya pun dari zaman remaja suka shopping kat sini...:P

      Delete
  3. hamboiii..syoknya sopping di sogoooooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. best puan syalinda...ape lagi??g la puan...dok kat sogo tu bleh jadi gile sekejap...

      Delete