Blogger Templates

Monday, 30 April 2012

Family Day @Desa Waterpark

 Hari sabtu yang lepas bonda, papa & zahraa g family day....
family day opis bonda kat desa waterpark....
best gile!!!
ada telematch, cabutan bertuah, mandi manda....memang puas hati la...
kebetulan no bonda & papa memang bertuah...
banyak la hadiah yang kami dapat....

mula2 bonda ni agak takut2 gak nak turun mandi...
almaklum la x reti berenang...zahraa & papa dah abis pusing 1 kolam...
tak bleh jadi ni...rugi2...so ape lagi bonda pun masuk gak la kolam...
tapi dok atas pelampung je la....papa tolong tolak...
sian papa....
lepas abis telematch yang opis bonda anjur...
kami semua bleh buat aktiviti bebas...
apa lagi bonda & papa pun main la semua games yang ada kat desa waterpark tu...
mula2 bonda takut2 tapi lama2 jadi gian lak....
seram wooo naik gelongsong tinggi gile....
dengan tekanan air yang sgt2 kuat menolak pelampung papa & bonda...
ape lagi bonda jerit la sekuat hati....
huuhuu...

jom layan gambar yang sempat bonda & papa snap...

 masa ni kami semua baru sampai....tengah bekpes...

anak dara sorang ni sambil makan...sambil posing....
cekci nye dia.... 

antara telematch yang diadakan.... 

bergambar bersama rakan2 opis & hadiah2 yang dimenangi.... 

kami bertiga bersama hadiah yang dimenangi....

zahraa & papa....
mandi time....

sayang dia... 

peace!!

mai & husband... 

 seronok nye dia...

syok sangat2...

antara hadiah2 yang dimenangi....

4 comments:

  1. peerghh... meriah sakan.... teringat masa MMU family day buat kat sini dulu... memang best tempat ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..best la tempat ni...harga masuk pun ok..

      Delete
  2. comeynyaa Zahraa pakai baju mandi tuu...hehehe

    ReplyDelete