Blogger Templates

Wednesday, 30 May 2012

7 Kilo Lagi~U Can Do It Suraya!!!

Tajuk N3 ni adalah untuk memberi peransang kepada diri sendiri....
harap2 sebelum plan nak berbaby balik hujung tahun ni...
bonda zahraa ni dah dapat berat ideal seperti zaman2 remaja dulu...
seronok rasa nye dapat berbaju cantik2...
skang pun bleh berbaju cantik tapi kalau kurus skit lagi...
mesti lagi banyak baju cantik2 bonda zahraa ni boleh pakai....

ye la, kebanyakkan baju yang di jual di pasaran adalah bersaiz comey2...
so bonda kene la mencomey kan saiz badan untuk menyarung pakaian tersebut...
dengan kerja keras setiap hari menahan lapar, bersenam walaupun tengah menggoreng ikan...
pelik je zahraa tengok bonda skipping kat dapur... :P
tapi hasil nye memang memuaskan....

semoga impian bonda zahraa ni menjadi realiti...bukan untuk kecantikkan semata2...
tapi untuk kesihatan yang lebih baik...insyaAllah....

15 comments:

  1. Su..plan nak ada bby yer ujung taun nie?...sama la ngan ida....hihihi....nak kurangkan gak berat ...su...u can do it...chayok22...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, kalau di izinkan Allah...nak berbaby balik hujung tahun ni..hiihii...tu la nak merasa kurus sebelum ngandung...su ngandung besar...hiiihii...tq...

      Delete
  2. Suraya...caiyook2...u can do it..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq puan syalinda...ngah berusaha ni...

      Delete
  3. uwaaawawa.sy pun nak kene kurus ni..dah nak raye hehee..asal raya je nak kurus hahaa..sebab time raya kita jumpe ramai org kan hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 time raya pun nak pakai baju cantik22...hiihii..nak berkebaya la...sama2 k kita berusaha...

      Delete
  4. akak pun nak kurus gak ni..raya pun tak lama lg..mesti la nak amik gmbr cun2 hihi.u can do it

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak...sama2 k kita berusaha...supaya dapat posing cun2 masa raya nanti...:P

      Delete
  5. semoga berjaya...kuruskan untuk kesihatan... haaa3x... bagus2x...

    ReplyDelete
  6. wahh lagi 7 kilo ke nak dpt berat badan ideal?? seronok nyer dengar akak makin lama makin kurus tp saya ni makin lama makin tembam hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak tu 7 kilo...1 kilo nak turun pun susah dik...tu la naik senang je kan...nak turun punye la payah...

      Delete
  7. caiyok2 bonda zahraa..semoga impian menjadi reliti..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama ikha...harap2 la kan impian menjadi realiti....

      Delete
  8. WAH SU AKAK NAK JOIN LE PROGRAM KURUS SU NI... HAHAHAHH... AKAK PUN BAMBAM SEKARANG NI.... SU 7 KILO AKAK NAK UP SKET .. 15 KILO BLEH GITU... HAHAHA BERAT SGT NI, KALAU NAK DPT BERAT IMPIAN NI MACAM PERKARA MUSTAHIL AJE.... HMMM.....
    SU AKAK TEG AWAK KAT SINI EKK http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/06/jom-join-bloglist-cik-bunny.html

    ReplyDelete