Blogger Templates

Tuesday, 26 June 2012

Celebrate Besday Bonda @Colmar Tropicale

24 Jun 2012 genap la usia bonda yang ke-27....
muda lagi kan?? kan??.....hahahhaa...

Bonda berdoa kepada Nya...
supaya bonda dipanjangkan usia, 
dilimpahi dengan rezeki yang halal,
di beri kebahagian dunia & 
akhirat bersama insan2 yang bonda cintai 
dan
sentiasa menjadi hamba yang disayangi & dikasihi oleh Nya....

 kek red velvet ni sedap sangat...
bonda dah ketagih makan kek ni....
sape nak try boleh la order kat sini mummyzarascottage...
sebelum ni makan kek ni tak pernah dapat yang sedap....

 zahraa kata ni kek bonda punye tau...tahu tak pe!!
kalau tak sebelum ni suma kek, zahraa yang punye...

best sangat2 dapat celebrate besday 
bersama org2 yang bonda cintai....

nanti bonda cite pasal percutian bonda 
di colmar tropicale, bukit tinggi sempena besday bonda k....
tungggguuuuuuu ye!!!banyak nak cite ni....

12 comments:

  1. wah seronoknyer bercuti ngan org tersayang.. gambo yg last tu sungguh terharu..

    ReplyDelete
  2. salam......

    selamat hari lahir semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan bahagia hingga akhir hayat
    amin.......

    ReplyDelete
  3. happy besday bonda....teringat masa induksi, sue bleeding...akhirnya...inilah zara

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mrs. norrie...hiihii...Alhamsulillah Allah nak zahraa tgk dunia ciptaan Nya ni...

      Delete
  4. hei besdaY sue!alaaahhaaai tukar umur bole??hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehe...tq mumy danisha...tak pe yang penting kita kene pk yang kita selalu muda...huuhuu...

      Delete
  5. hepi bday bonda ....sedap tengok kek tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak..memang sedap kak..nak bagi rasa jauh...

      Delete
  6. baru sempat terjah blog kawan2.. mati2 ingat besday si zahra... rupa2nya besday maknya.. caitttt.... hehehhehe.. anyway happy belated birthday Su.. semoga dimurahkan rezeki.. dipanjangkan umur.. dan sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang.. dan tq kek tu.. memang sedap.. tapi dapat rasa sesudu jerk.. yg lain habis dibalun dek Amiera... grrrrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak ina...sedap kan??lepas ni bleh la order...

      Delete