Blogger Templates

Tuesday, 26 June 2012

Check In @Colmar Tropicale

Sempena besday bonda...
papa dah siap booking hotel awal2 untuk 
bermalam di colmar tropicale...
harga boleh dapat murah skit kalau book awal sebulan...

so hari yang dinanti telah pun tiba....
seawal jam 9.30 pagi kami bergerak dari putrajaya...
sebelum naik ke bukit tinggi tu...
kami dah beli siap2 lunch & dinner...
untuk lunch kami beli set chicken foldover....
dinner lak kami beli snack plate add on nasi...
punye la nak jimat sebab org kata makan kat atas mahal gile....

kami sampai tepat jam 12.30 tgh...
nak chek in tapi bilik tak ready lagi....
so pihak hotel kata bleh jalan2 kat japanese village dulu...
pas2 kol 3 bleh check in...
kita org ambil keputusan untuk lunch dulu...
lunch dalam kete je...pas2 terus menuju ke japanese vilage...

turun dari japanese village, jam 4.30 petang...
terus g check in....penat sgt2....

sempat lagi berposing dalam lift...

signboard hotel reception...comey je kan...

papa sedang menunggu giliran untuk check in...

zahraa takut sangat dengan benda ni...

ni no blik kami...3215...

bilik yang sangat luas & selesa...
papa minta square view...
bleh tgk bangunan cantik2 dari dlm bilik je...

zahraa yang rasmi dulu...

bilik air yang bersih & menarik...
english style...

puteri ngah bersiram...
seronok sangat....sampai2 je terus nak berendam...
1 jam lebih dok dalam tu...

ok nanti kita sambung jalan2 @colmar tropicale pulak...
ni baru warming up...
nanti marathon pulak...

7 comments:

  1. Wahhh beshnyer g bercoti2-coti...teringin sungguh rasa hati..tp bila plan jeak..xpnah nyer jadi...emmmm..sedey...:-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pun jue g je terus...tak yah plan2...hehehee...cari tempat bercoti dekat2 je...

      Delete
  2. wow bestnye tempat ni... msti seronokkan!.. slam kenal n dh follow u 49

    ReplyDelete
  3. bestnyer... akak pernah pergijer tak pernah bermalam kat sana.. hingin gakni.. antara tempat idamanler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. g la kak...rilek2 kat hotel dia..hotel cantik rasa cam tak nak kuar2 dah...

      Delete