Blogger Templates

Monday, 18 June 2012

Macam-Macam Ada








Sian zahraa, macam2 aksi yang dibuat untuk menghiburkan hati...
bonda & papa sibuk mengemas rumah...
sabar ye sayang....tahun depan bonda bagi zahraa kawan....
hiihii....itu pun kalau diizinkan Nya....
zahraa nak adik girl ke boy???
mesti zahraa nak adik girl kan??bleh main masak2, main barbie sama2...
tapi papa lak mesti nak baby boy....huuhuuu...
bonda lak x kesah la....yang penting jadi anak soleh & solehah...
boleh mendoakan kesejahteraan bonda & papa bila kami dah tak ada nanti...
Amin...

10 comments:

  1. wah heppinya dia..okla cepat2 dapat kawan :)

    ReplyDelete
  2. insyaallah...semoa ALLAH kurniakan adik tuk zahra ngan danisha next yer hehee

    ReplyDelete
  3. nak kan perhatian tu..tp bonda & papa bz plak.Insyaallah next yearadalah tu adik utk zahraa

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak...harap2 seperti apa yang dirancang...

      Delete
  4. alahai..comeiiiinyer..dengan baldi kecik kat kepala...cepat2la bg dia kwn..hik3

    ReplyDelete
  5. oooo nak bagi zahra kawan dpt adik baru ekk..mudah2an ada rezeki tu ;-)

    ReplyDelete