Blogger Templates

Thursday, 28 June 2012

Night @Colmar Tropicale

Suasana waktu malam di sana agak meriah...
meriah dengan manusia pelbagai bangsa...
semua sibuk mengambil gambar untuk diabadikan sebagai kenangan...
kami sekeluarga pun sama cam org lain...
dok kat sana keje nye ambil gambar je....
huuhuuu...
sebab x ada aktiviti lain pun yang bleh di buat...
sepatut nye jam 8 malam ada show...tunggu punye tunggu...
pukul 10 baru start...dah la show nye tak best...
bengang sangat papa...
papa kata kalau cam ni baik g time weekday...
dah la weekend rete hotel mahal...
pas2 show lak tak menarik....
ada 2 3 org pompuan nyanyi....
dah la suara tak besh cekci pulak tu...
sedap lagi suara bonda....hehehee.....

tingkap pun jadi la...

jom kita pulang zahraa...




 tak tido ke swan ni??

 pemandangan malam dari atas menara...

ni la pentas tempat diaorg buat show...
sape berminat bleh la duduk kat kerusi yang disediakan...


tempat yang paling zahraa suka...
dah la kuar2 pintu hotel je ngadap kiddies rides ni...
1 token 2 hinggit...mahal wooo!!!
nak buek cam no...kesukaan kanak2...

ok next n3 bonda nak cite sequel dari n3 sebelum2 ni...
tempat & pemandangan yang lagi menarik....
tunggu ye!!!

4 comments:

  1. kalau malam kat sana memang takder per ler yerk.. tapi mesti seronok sebab hotel dia bestkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok je kalau dok semalam..kalau bermalam2 mungkin busan kot...tapi kadang2 show dia best..cuma nasib kami tak baik show malam tu tak best...

      Delete
  2. mmg cantik giler lah tempat ni! tq share

    ReplyDelete
  3. memang cantik laa... nak pergi jugak laa...

    ReplyDelete