Blogger Templates

Monday, 2 July 2012

Animal Park @Colmar Tropicale

Tak abis2 lagi n3 ni....
heheheehee...
harap2 ni yang terakhir...
mesti busan org yang membaca....hopefully tak la ye!!



 nyummmyyy...sedap nye mini donut ni...

 tercengang zahraa...

sebelum kami check out....
bekpes dulu kat restoran Le Blason, cofee house...
kami makan nasi lemak ala2 perancis....
not bad la makanan kat situ...
yang paling sedap dia punye roti & pastri...

lepas kenyang makan...
kami jalan2 buat kali terakhir kat colmar tropicale...
tak tahu la bila dapat sampai lagi...

dalam perjalanan nak balik kami singgah ke animal park...
bayaran masuk RM3....zahraa free sebab bawah 3 tahun...
zahraa paling seronok kat situ...






 zahraa anak yang berani...
bonda pulak yang geli...



 penuh air liur rusa tu kat tangan zahraa....
eeee...geli nye...
memang jinak sangat binatang2 kat sini....








percutian di colmar tropicale sangat bermakna bagi kami sekeluarga....
insyaAllah, ada rezeki kita g jalan2 lagi ye papa...

babai colmar tripicale....panjang umo kami datang lagi...

-tamat-

14 comments:

  1. anak aku suka sangat tengok rabbit..strategik tempat neh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape lagi pn syalinda, hujung minggu ni bleh la g...

      Delete
  2. akak tak bosan coz tak penah pegi lagi..sgt kesian kan hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeehee...tak pe la kak, lepas ni bleh la g..tak jauh pun..akak pun suka english2 style ni kan...sesuai dah tu..

      Delete
  3. wahh bestnye ..bole dekat2 ngan rusa...dulu gi bukit merah..bole bg makan tp still ada pagar...x pena gi sini lg huuu..nanti nak ajak huby la =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti danisha suke nanti...hehehe...

      Delete
  4. Betullah Zahraa tak takut. Kakak pun sama suka tengok tapi nama nak pegang memang geli-geleman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal kak...tu la pasal..saya geli sgt ngan binatang berbulu ni...

      Delete
  5. bukan main jinak yee... patutla zahraa selambe jee... menarik la tempat tu kan...

    ReplyDelete
  6. kalu der rezeki akakpun nak pegi lagi dan nak tidur kat sana... ko buat akak teringin sesangatni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tak pe la kak...pas ni g tido pulak k...

      Delete
  7. postlah lg n3 klu ade.. kita pun nak tau n seronok baca! hehe

    ReplyDelete
  8. wah beshnya dpt vacation ngan family,sronok bercuti? rasanya pnh terbaca tang tempat ni la kat paper tak lama dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, tempat ni memang femes kot...selalu gak tgk kat tv, tu yang pergi tu...hehehe...

      Delete