Blogger Templates

Thursday, 12 July 2012

Floria 2012 - Bougainvillea Enduring Beuty

Semua sahabat bonda dah cite pasal pesta floria
yang telah berlangsung minggu lepas.....
walaupun bonda g hari mula2 di buka, tapi bonda la org 
terakhir yang update....hehheehe....
janji update kan??

sebenarnya tak plan pun nak g time tu, ingat kan nak g hari lain....
kebetulan hari tu mak & abah datang putrajaya so bawa la jalan2....
lepas settle urusan buat passport, kami g makan tgh....
lepas tu terus ke sana....
mak kepada bonda iaitu nenek kepada zahraa sangat2 la gemar menanam bunga....
berhantu sgt bila tgk bunga.....
hehehheehe......

 awat zahraa ternganga...terpegun ke tgk bunga cantik2??

 acik, mak, zahraa & bonda....

 zahraa & atuk....

 besar nye payung....

cantik kan???
kalau la kat rumah cam ni...meriah nye??

 gigi saya kuat macam harimau....

eceh...ceh....
papa hadiah kan bonda sekuntum bunga mawar...

bunga sweet ke??bonda yang sweet???
hahahaha...ayat perasan....

 kanggaro terlepas...

 zahraa makan  famous amos sementara tunggu nenek shopping bunga....


 cantik sangat2 bunga orked yang di jual...

 zahraa dapat luve dari clown...

cantik tak rumah perhiasan ni???
rasa2 nye replika rumah ni untuk di jual...

bunga carnation ni hadiah dari nenek zahraa untuk bonda....
tq mak...

4 comments:

  1. mmg cantik giler kang. rasa x puas tgk mas pegi ari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, tak puas kan...cam nak letak hias kat umah je...

      Delete
  2. salam suraya.......
    mmmm....!!!!!memang cantik kalau tenguk bunga bunga ni cantik juga orang yang pegang bunga ros sekuntum tu.....!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam, hehehehe...kembang sekejap...:P

      Delete