Blogger Templates

Tuesday, 10 July 2012

KPSL Khas Gred N27

Assalamualaikum & morning...
minggu lepas bonda bz buat preparation nak exam...
bila dah lama x update blog ni...
perasaaan malas mula menguasai diri bila nak start balik...
padahal banyak je n3 nak story...
tak pe la bonda cite gak la slow2 walaupun cite nye dah agak basi...
huuhuuu....

exam minggu lepas memang agak mencabar...
yang paling2 mencabar adalah soalan undang2...
ada ke patut dah la tak pernah belajar undang2, kursus undang2 pun tak pernah ada...
tiba2 kene layan bahasa undang2 dalam exam...
tawakal je la...walaupun puas selak buku....
tapi tak jumpa2 gak jawapan nye....
hahhahahaha....


yang bonda mampu buat hanya la berdoa kepada Allah...
rasa nye dah jawab sebaik mungkin....
nak kata konfiden tu tak la sangat, nak kata tak konfiden pun tak jugak...
semoga keputusan nye nanti memberangsangkan...
kalau tak tahun depan kene ambik lagi la jawab nye....
doa kan untuk bonda ye sahabat ku semua....hehehehe!!

p/s : tq papa tolong bonda tag buku 
hantar bonda pergi balik exam....
walaupun papa bz ngan event....
jasa papa akan bonda kenang sampai bila2....ayat simpati...

12 comments: