Blogger Templates

Thursday, 16 August 2012

Iftar 26 Ramadhan @Western Cafe

Assalamualaikum & salam 27 ramadhan...
mesti ramai dah start cuti hari ni...
kat opis bonda pun dah agak lengang hari ni...
jalan raya pun tak jem macam selalu.....

perasaan jangan cakap la...
memang dah tak ada kat opis ni...
tapi bos masih suh itu dan ini...
kene gak la buat....

semalam bonda buka pose kat luar
memang ngadap jem la nak g tempat makan ni...
tapi puas hati sgt...
sebab makanan dia suma sedap2...

ni la tempat nye...restoran western cafe, bukit cheras...
jalan2 cari makan., tv3 pun pernah promote restoran ni....

 sup dia memang sangat marvelous....
sampai 2 mangkuk kita org order....
budak demam yang tak mau makan apa2 tu pun...bleh makan lak sup tu...
sampai minta lagi..

double chicken chop bonda punye...
tamak kan??

lamp chop papa punye....

chicken cop auntie mai punye....

ada lagi satu menu terlupa nak ambik gambar, grilled chicken chop hubby auntie mai punye....
bonda 1 family g ngan membe bonda & hubby dia...
so memang makan sampai lebam la...
rasa cam nak terkeluar balik....
memang bonda suggest sangat tempat ni...
sebab makanan dia murah & sedap....
kalau nak g book dulu k, sebab tempat ni memang selalu penuh....
ni no nye Calvin Leong 0122258122
owner dia memang chinese tapi pekerja dia suma melayu k...
kedai dia tepi jalan je....

lupa lak...ni alamat nye:
Westerns Cafe Taman Bukit Cheras
1, Jalan 15/144A,
Taman Bukit Cheras,
56000 Kuala Lumpur


9 comments:

  1. Wah makan western food sedapnya...tak tahan tgok chicken, lamb chop tue...sup zahraa sure sedap ....ida pun last day keje arinie..mood pun dah swing2...hihihi

    ReplyDelete
  2. nampakpun sangat sedap, menyelerakan... kat mana yerk.. tolonglah bagi alamat...
    berbuka puasa diluar memang membahagiakan hati tak yah kelam kabut nak basuh pinggan...

    ReplyDelete
  3. thanks dear... nanti leh cubakan...

    ReplyDelete
  4. sedapnya makan chicken chop. faveret kami tu.. hubby pun ada ajak iftar makan chicken chop tp tak sempat dah.. makan after raya jela.

    ReplyDelete
  5. " TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala keterlanjuran laku, kater & bahaser
    serta kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
    semua rakan-rakan bloggers

    yang selalu datang menziarah ke blog TLF.

    Aidilfitri hari kemaafan,
    Menghapus kesalahan sesama insan,
    Memupuk perpaduan sesama ehsan,
    Mengikat tali keakraban.

    MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya..hehehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya dari kami sekeluarga... uikk.. nampak sedap tuu...

    ReplyDelete
  8. nak gambar raya... nak gambar raya...

    ReplyDelete