Blogger Templates

Wednesday, 1 August 2012

Tips Hilangkan Rasa Mengantuk...


Mak aiii....ngantuk nye la mata ni....
cam ada magnet je...
bulan pose ni memang selalu rasa ngantuk time2 cam ni...

ada sape tak rasa ngantuk jugak???
jom sama2 kita try senaman2 di bawah ni...
hopefully bleh kurang la skit rasa mengantuk ni....

1. ni ala taichi sikit la...sebagai intro dan warming up..
 
2. tiru la macam ni...untuk melegakan bahu dan leher.. 

3. wa..wa.. aaa 


4. gerak kekanan kemudian ke kiri.
 
5.ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..

6.tepuk kuat kuat kat dahi..ni untuk hilang mengantuk.. 

7.dah tu buat gerakan tangan dan badan...buat macam happy aje..

8.kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...buat macam takde masaalah...

9.buat secara aggresive pula...jangan peduli apa orang lain kata.. 

10.hilangkan semua stress..

11.pusingkan kepala..

12.tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak?...sape kulit gelap jgn trase plak 

13. akhir sekali buat joget kucing..
rasa segar tak??
heheheheheeee......
selamat mencuba ye sahabat2 bonda...

15 comments:

  1. Ngantuk sgt ke sue???hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh tahan la ngantuk dia ni jue...heeheehee...

      Delete
  2. SU....memang ida pun ngatuk sangat2 nie.....hihihi bole dipraktik nie.....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...tak tahu nape..dah buat macam2 cara bagi hilang ngantuk di bulan pose ni...kaedah ni kot yang berkesan..:P

      Delete
  3. hihi.. tido jela kalau ngantuk. sy kalau ngantuk mmg terus tido jek.

    ReplyDelete
  4. ni bukan segarkan mata.. ini segarkan minta untuk pergi ke bazar ramadhan...

    ReplyDelete
  5. hahhahhha, tak abes gelak dibuatnya..

    ReplyDelete
  6. Su... ini kalau zahraa tengok pun mesti dia ketawa suka. Kakak gelak sensorang tau. Cutelah steps yg diberi:)

    ReplyDelete
  7. ALA... TOMEI.. TOMEIIINYER.. SU

    ReplyDelete