Blogger Templates

Tuesday, 4 September 2012

Raya 2012 @KL

Assalamualaikum & Salam 17 Syawal....
akhirnye dapat gak bonda post n3 mengenai raya tahun ni...
walaupun sahabat2 bonda suma dah banyak n3 cite pasal raya...
tak terkejar kot rasanye....
tapi tak pe la...kita slow n steady k....

dari sebelum raya sampai la raya ke 3 kami beraya di KL...
walaupun org kata raya di KL tak meriah...
bonda tetap rasa kemeriahan tu...sebab bonda membesar disini...
keluarga bonda pun tak besar cam orang lain...
tapi masih meriah bila dapat beraya ngan mak & abah...

tapi yang best nye...mungkin org lain tak buat....
kalau ada pun tak ramai...
raya ke-3 kami beraya di sogo...puteri kesayangan bonda sibuk nak naik LRT...
so tak tahu nak bawa ke mana...bawa la g sogo...
serius tau sogo masih meriah ngan pengunjung...
ramai gak makan kat food court...mungkin dah busan makan menu raya kot...

 zahraa main bunga api sambil teman nenek & bonda masak...
masa ni dah pukul 1 pagi...


tahun ni rumah merah jadi juara...hehhehee...

 
 kami bertiga...
insyaAllah tahun depan berempat...amin...

 ayu nye saya...

 walaupun keluarga bonda tak ramai tapi tetap meriah k...

atuk, zahraa & nenek...

menu di pagi raya...
nasi impit, lemang, roti jala, kuah kari, kuah kacang, 
rendang kerang & kek red velvet...

bonda & zahraa...
nak g beraya...

besar nye beg zahraa...
senang nak simpan duit raya ye???

sampai disini dulu cite raya 2012 @KL...
nanti sambung cite raya @Ganu Kite lak.....

10 comments:

  1. salam aidilfitri..zahraa bley pinjam spek tak.. ngeee

    ReplyDelete
  2. mmg ayu tau.... gojes mam n doter :)

    ReplyDelete
  3. best gak jenjalan kl time raya. sure tak ramai org kan nak kena bersesak..
    mmg bonda nampak ayu berbaju merah..

    ReplyDelete
  4. Kakak belum cerita raya juga Su sebab tergendala bapak kakak accident.

    Sukalah tengok Zahraa bakai tudung nampak cooomel sangat:)

    ReplyDelete
  5. rajin anak dara temankan bondanya kul 1 pagi..

    ReplyDelete
  6. cermin mata lagi beso dari muka zahraa tu... haaa3x... kiut...

    ReplyDelete
  7. gituler rayatu dimana sama yang penting der emak bapak dan juga adik beradik... ituler meriahnyer....
    dah keluar dah gambar raya... ye ha!!!

    ReplyDelete