Blogger Templates

Tuesday, 25 September 2012

Semangat Nak Berbaby Balik...

Assalamualaikum......
cam ne ye nak mula kan ayat ni....
ermmmMmmmMm...
dah lama rasanye tak update blog ni...

selepas balik dari bandung hari tu, badan ni rasa letih je....
seminggu balik dari bandung,papa kene batuk yang teruk...
mujur tak ada apa2...takut jugak kan...
sebab sepanjang di bandung memang sentiasa berada kat tempat awam...
so memang senang la segala penyakit nak berjangkit....

kalau ikut kan memang banyak je cite nak cite...
tapi bonda bz dok mengkaji pasal nak berbaby balik....
dari dok baca artikel waktu subur & plan kalau bleh nak berbaby lelaki pulak...
so macam2 tips la bonda baca....
skang ni ngah berusaha keras...
selepas seminggu lebih meninggal kan pil perancang...
harap2 hujung bulan ni ada la berita gembira buat bonda, papa & zahraa...

memang plan sangat baby kedua ni keluar tahun depan...
usia zahraa pun dah 4 tahun, tahun depan...
dah boleh la tolong jaga adik nanti...

rindu nye ngan bau baby...

tak sabar nak merasa nikmat berbadan 2 lagi....
semoga pregnant kali ni semudah mengandung & melahirkan puteri zahraa...
amin....

nanti bonda cite pasal keseronokan bershopping di bandung ye....
tunggguuuuUuuuu!!!!

12 comments:

  1. sama la kita..teringin beranak kecik lg,insyaAllah kalu ada rezeki,nak ada lg tahun depan,walapon baru bln 12 hari tu bersalin,tp kalu bole nak cepat2 sebelum umur melebihi 35 ni,harap2 dpt baby girl lak..

    akak doakan semoga ada rezeki suraya nanti

    ReplyDelete
  2. akak doakan semoga cepat dpt rezeki utk peknen bb kedua ni.Akak pun tingin tp age mcm tak izinkan je..huhuhu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah,dah terbuka hati nak bagi zahra kawan bermain ea =) mmg betul,bila anak kita dah besar kita rindu nak kelek baby lagi. ai pun suke bau baby.. kalau niat kita yg baik2..Insyaallah jap2 lagi dapat ler tukan..

    ReplyDelete
  4. zahra sabar sikit lagi dapat adik..
    dapat mood kat bandungker ni...

    ReplyDelete
  5. dah masa la tu.. zahraa pun dah besar. sy pun time yg kedua ni si kakak dah 4 tahun. mmg leh harapkan utk jaga adik dia. sy pun kan tgh study nak dapt baby boy gak. yelah.. dedua gegurl ni..
    moga impian dpt boy tu tercapai.. amin..

    ReplyDelete
  6. comeinyer. aduyai.x thn tgk :)

    ReplyDelete
  7. semoga hasrat dan impian itu akan termakbul dlm waktu terdekat..

    ReplyDelete
  8. huuuu sy taun depan kot setat nak plan baby tuk danisha hehe...moga zahra dpt adik..danisha pun dpt jugak!hee

    ReplyDelete
  9. salam suraya.....
    amboi....lamanya bercuti..tahiah....!!!!!!moga sihat selalu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ngandung lagi...hehehehe...baru plan je...

      Delete
  10. wah....seronok time menagndung nih, apa nak semua leh dpt...heheheh!!!

    ReplyDelete