Blogger Templates

Tuesday, 16 October 2012

Besday Atuk Zahraa

Assalamualaikum....
cerita ni nak kata lama, tak la lama jugak...
cuma bonda je masih tak ada mood nak update status...
tak tahu la kenapa ngan mood ni....

hari istimewa ni berlaku pada 6/10/12 yang lalu...
celebrate besday atuk zahraa iaitu abah kepada bonda zahraa....
bonda ngan papa pun survey la tempat2 makan yang menarik...
kalau boleh nak cari yang sekitar ampang je...

akhirnya kami memilih restoran Q thai village kat dagang avenue, taman dagang...


nak cite & komen skit pasal steamboat kat situ...
bagi bonda kuah dia tak la sedap sangat...
lagi sedap kat restoran tupai2 shah alam....
tapi variasi makanan sangat banyak dan bila habis je diaorg terus top up...
bagi bonda boleh la nak layan...

yang penting abah & mak happy malam tu....
zahraa pun happy jugak kan????dapat makan ice krim..hehehehee...

selamat hari lahir atuk zahraa yang ke 61 tahun....
semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, sihat selalu 
yang penting sentiasa dirahmati oleh Nya....amin....

4 comments:

  1. epi besday tok zahra.. suka tengok zahra makan macam sedap sangat nampaknya..

    ReplyDelete
  2. eppy besday atuk zahraa..moga sihat2 selalu & pjg umur,ceria2 selalu

    ReplyDelete
  3. sanah helwah buat atuk zahraa...moga dirahmati..

    ReplyDelete
  4. Mesti atuk suka sebab ada yang sambut besday dia lagi. Semoga sihat selalu :-)

    ReplyDelete