Blogger Templates

Monday, 26 November 2012

Besday Papa Zahraa

Assalamualaikum....



25/11/2012.....
Ya Allah, Kau panjangkan lah umur insan yang paling istimewa 
dalam hidup kami ini, Mohd Faizul bin Abdul Patah, agar kami sama2 dapat
mengecapi bahagia sepertimana yang telah Kau kurniakan kepada kami selama ini....
Kau kurniakan lah juga kesihatan yang baik, umur yang panjang dan kebahagian yang tidak 
berbelah bagi kepada nya....
Selamat Hari Lahir Sayang....
Bonda & Puteri Zahraa Sayang Papa Ketat2....
MuaAhhh...

Sabtu Malam ahad yang lalu...
kami sekeluarga dah celebrate besday papa awal sehari...
bonda plan ngan fiza, jiran sebelah umah bonda...
kebetulan besday husband dia 24/11/2012...sehari sebelum besday papa...

kami pilih restoran tupai2, bangi ...

appy besday jugak untuk kamal....

auwww...romantik nye...

sangat2 puas hati makan kat restoran tupai2 ni...
kuah dia memang yang terbaik bonda penah rasa...
walaupun isi dia tak banyak pilihan...

air yang disediakan pun semuanya sedap2...
tempat yang menarik...memang kami seronok sangat malam tu...

13 comments:

  1. selamaat hari lahir utk papa zahra..moga pjg umur murah rezeki selalu..:)..bestnya sama2 celebrate ngan jiran...sama besday lak tu...aduh geramnya tgok steamboat tue...sure sedap...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir buat papa zahra moga panjang umur murah rezeki dan berbahagia di samping kerluarga tersayang....Amin....

    ReplyDelete
  3. Boleh pulak jiran Su punya husband pun tarikh hampir sama ye. Mesti happening sebab boleh celebrate sama-sama.

    Happy birthdy buat mereka...

    ReplyDelete
  4. epi besday to papa zahra moga murah rejeki dan dipanjangkan umo serta sehat2 sentiasa..

    ReplyDelete
  5. epi besday untuk papa zara yer...semoga diberkati allah swt sekeluarga..amennn..

    ReplyDelete
  6. sanah helwah untuk encik abang nye....moga bahagia dan diberkati..

    wah meriah menunya..

    ReplyDelete
  7. tumpang gembira bila kawan2 bahagia. epy birthday tuk en hubby ye

    ReplyDelete
  8. salam ulangtahun utk cik abg bonda n papa zahraa ye,doakan kamu semua bahagi bawa ke syurga,amieen, sy pun suka makan stembot tupai2 sek 13 atau pak usu steamboat dekat2 situ gak..bestnyer

    ReplyDelete
  9. hepi besday utk hubby su ye..semoga pjg umur & murah rezeki,bahagia selalu

    ReplyDelete
  10. HAppy birthday buat Papa Zahraa ya..moga panjang umur dan diberkati Allah..:)
    nampak sedap2 je makanan kt atas tu..hehe

    ReplyDelete
  11. Sesaja kakak datang tengok kek lagi hihi... makanan pun menggoda juga sebenarnya Su.

    ReplyDelete