Blogger Templates

Friday, 2 November 2012

Dinner @Nasi Minyak House, Presint Diplomatik

Assalamualaikum.....

Semalam bonda puasa, kebetulan papa pulak tak sihat...
demam, batuk & selsema...sian papa...
so lepas balik keje papa ajak teman g klinik....
seperti biasa la ke poliklinik annur, presint diplomatik....
klinik yang agak kerap kami sekeluarga kunjungi...

lagi 1jam nak berbuka...tak plan lagi nak berbuka kat mana...
nak masak, tak sempat rasa nye...
masih di klinik....

lepas settle suma urusan papa di klinik...
baru terpk mana la tempat nak dinner malam ni...
so teringat rancangan jalan2 cari makan...
2 minggu lepas diaorg ada promote restoran ni....
so bleh try ni....

Nasi Minyak House.......

 bonda & papa nye menu...
sedapppp....
nasi minyak ayam masak merah....
disajikan dengan kuah kari & acar buah....

bagus jugak ada rancangan cam jalan2 cari makan ni...
nama je dok putrajaya...tak tahu pun ada restoran ni sebelum ni...
padahal hari2 je g presint diplomatik tu...

hiasan kat restoran ni agak menarik, kemas & yang penting sekali bersih...
makanan2 yang disediakan agak menarik...
selain dari nasi minyak...ada nasi beriani, nasi hujan panas...
makanan sampingan lain pun ada...

insyaAllah...ada rezeki bleh g lagi...
sebab bonda ni hantu nasi minyak....hehehhee....

9 comments:

  1. rasa macam kenduri kawenler pulak yerk...
    akak suka nasi minyak dari beriani...

    ReplyDelete
  2. sedap je nampak Nasi Minyak tu..:)
    kt Sabah ni memang susah nak jumpa nasi minyak..hehe..

    ReplyDelete
  3. mcm2 nasik drg offer yer? menarik tuh :)

    ReplyDelete
  4. mcm2 nasik drg offer yer? menarik tuh :)

    ReplyDelete
  5. Banyak portion dia tu Su. Kakak rasa makan berdua baru boleh habis agaknya ni.

    ReplyDelete
  6. nampak macam best je....boleh cuba nie....bila sampai kat putrajaya he heeee.....

    ReplyDelete
  7. memang nampak sedap ye Su......

    ReplyDelete
  8. nampak sedap tu su..yummy2 lapar lak akak rasa hujan2 mcm nih

    ReplyDelete