Blogger Templates

Monday, 5 November 2012

Makaroni Bakar

Menu dinner malam tadi....
sian papa & zahraa...semalam tak ada nasi k...
kita ubah selera...
hujan2 ni makan makaroni bakar memang membuka selera...


sejak akhir2 ni bonda memang berangan nak masuk rancangan masterchef...
huahua...huahua....
so tak dapat title masterchef malaysia, jadi masterchef papa & zahraa pun bole la...
yang penting juri tetap bonda kat rumah tu suka apa yang bonda sajikan....

19 comments:

  1. Lagi special jati masterchef buat mr papa dan zahra sebab ada perencah kasih dan sayang dlm resepi kan Su..

    ReplyDelete
  2. wah..sedapnya :) lama tak mkn makaroni bakar ni :)

    ReplyDelete
  3. sedap nii..hehe..masuk la masterchep kak.hehe

    ReplyDelete
  4. wah... ooohhh.. mnyk sedap... terbyg dah.. lagi-lagi taruk cheese byk2...

    ReplyDelete
  5. akak teringin nak buat ni dah seminggu tapi tak buat2 lastnyer nanti jadi makaroni goreng jer.. kah2.. kah2 ..
    anakpun dah bising biler ibu nak masakni...

    ReplyDelete
  6. alolo ni mmg feveret ni,tapi tak pernah buat lagi mmg nak cuba jugak nanti2..sedapnyer..bubuh cheese banyak2 sedap kot..adeii terliur sudah la bonda..

    ReplyDelete
  7. sedapnyer..akak tak penah try buat lg walapon resepi dah berkurun ada ni..

    ReplyDelete
  8. nmpk sgt sdp tau. adeh. ;-)

    ReplyDelete
  9. Sesaja kakak berkunjung harap Su sihat.

    ReplyDelete
  10. sedap gak tu..
    tp tekak kampung saya kureng leh terima kecuali dh lapar sgt.. heheh

    ReplyDelete
  11. Salam maal hijrah Su.
    Moga beroleh kebahagiaan berpanjangan di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  12. salam su...tak penah buat lagi makaroni bakar selalu yg goreng jer...nanti bole cuba bakar lak...rasa happy kan dapat jadi masterchef utk hubby n anak...bila depa mkn dgn berselera rasa sgt happykan:)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam perkenalan..

    Saya pun suka makaroni bakar nie.. sedap kan.. letak plak cheese banyak2..perghhh sangat yummmyyy... bkn anak je suka..mak pak pun suka.. hehehe...

    Anyway..cantik blog nie.. mikie minnie tu.. suka sangat.. ^_^

    ReplyDelete