Blogger Templates

Tuesday, 20 November 2012

Tanda Tanya??

Assalamualaikum....

lama rasanya bonda tak bercerita disini...
tapi bonda tetap setia membaca n3 dari sahabat2 bonda setiap hari...

tah la kalau hati kita rasa tak best...
suma benda yang kita nak buat semua tak menjadi...
asyik nak layan perasaan je...

rasa malas nak pk tapi kalau tak pk pun susah jugak...

buat masa skang ni bonda ada persoalan yang tak ada jawapan nye...
harap2 jawapan tu muncul la dalam waktu terdekat ni...

nak habis kan n3 ke bandung pun tak ada mood...
tapi nak jugak habis kan cite ke bandung tu....cuma tak tahu bila masa nye...

Ya Allah, Kau permudahkan la urusan hamba Mu ini.....
sesungguh nya Kau Maha Mengetahui apa yang tersembunyi...

16 comments:

  1. Amin.. Amin.. permudahkanlah urusan kita semua yerk ... moga rasa tak besttu biarkan pergi... cepat update bandung nyer cerita...

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua...moga2 persoalan2 tue akan terjawab ...ida pun sama la kdg2 betul2 rasa tak de mood ...

    ReplyDelete
  3. Harap dipermudahkan dalam apa juga hal Su..
    Banyakkan doa dan sabar.

    ReplyDelete
  4. Mudah2an di permudah kan semuanya..
    apa pun banyak kan bersabar...
    Allah Maha mengetahui semua nya..tak perlu di ceritakan.. mengadu lah kepada-NYA....:)

    ReplyDelete
  5. aduii kita kat sini terikut sekali persoalan minda bonda tu..apepun,semoga dipermudahkan semua dan baik2 saja ye..cepatlah update entry baru ye..

    ReplyDelete
  6. takpe kak..
    nanti story ye..
    Mimie pun nak g bandung next year..
    Boleh dptkan tips..
    Hehehe

    ReplyDelete
  7. xpe..saya kalau xde mood nak cerita berhari2 xtaip kak ^^

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan kesemua urusannya.. aminnn

    ReplyDelete
  9. semoga segalanya dipermudahkan...

    ReplyDelete
  10. ye, saya doakan semoga semuanya dipermudahkan jugak..
    kembalikan kekuatan pd kawanku ini.. =)

    ReplyDelete
  11. semoga Allah permudahkan..kekusutan akan segera berakhir..

    akak ada masalah ngn 'Please prove you're not a robot' bila nk mengomen ...huhuuu...

    kena ulang 2,3 kali... org lain mungkin lancar kot proses mengomennya tp akak yg rabu ni..heeee....susah sket...maklumlah dah tua2 mata tk jelas sgt..ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. rabun...bukan rabu...heeee..

      Delete
    2. hehe..dah jadi blog mesra alam... semakin lancar nak mengomen..terima kasih tak buat mata akak kecik2...

      Delete
  12. insyaAllah..moga dipermudahkan segala urusan ye su..jgn pk byk2 yg bukan2 tau..

    su nanti buang yg please prove you're nit robot tu..akak buat 2,3 kali tak lepas2..hehe

    ReplyDelete