Blogger Templates

Friday, 28 December 2012

Burger Bakar Abang Burn & Satay Willy

Assalamualaikum....

hari ni bonda nak sambung rancangan jalan2 cari makan....
ye la bila tengok je rancangan tu kat tv...
mesti bonda akan cakap ngan papa, kita kene try ni...

so nak tak nak papa kene ikut kan la selera besar isteri dia ni...
hehehehe....

alang2 jiran sebelah umah bonda dah ajak dinner sekali...
kita org pun plan la nak dinner kat medan selera ramal junction kajang...

sudah semestinya...
menu yang dicari2 ada di sini...

satu je kelemahan tempat makan ni...
dia open sangat, so kalau hujan....memang basah kuyup la...
kebetulan masa kami g tu pun hujan renyai2...
so menyelit la kat tempat yang ada bumbung....
dah la org ramai pulak malam tu...
mana tak nye esok cuti krismas....

ada yang makan sambil pegang payung...
janji dapat makan...

 meja kami no 83....

 pelbagai jenis burger.....

menu kami, burger bakar cheese...
memang terbaik....

satay willy pulak...
sorang 10 cucuk tu...pengsan nak menghabiskan....

 fiza & family....
tq sebab belanja kami dinner malam tu...

 peberet zahraa...
satay ayam...

 selain dari menu2 yang kami order...
ada jugak menu2 yang tak terlarat kami nak try semua....
semua nye nampak menyelerakan...
memang kene try next time....

 ada jugak disediakan tempat maianan untuk kanak2....
tapi zahraa tak sempat nak main...
bonda & papa dah kekenyangan...
malas dah nak layan....

ape lagi sahabat2 bonda...
bleh la try....memang berbaloi....


7 comments:

  1. memang nampak menyelerakan menu2 tu..lapar3

    ReplyDelete
  2. Tempat makan ni saya selalu pergi dulu kalau tak silap.. ada gerai jual bubur kan? Hehe..

    Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

    Blog Qashmere
    Take Care Sis

    ReplyDelete
  3. Baik betul jiran Su. Boleh kongsi sama dinner diluar tambahlah sikit meriah sebab masing-masing tak punya anak ramai.

    ReplyDelete
  4. wahhhh... sedap nya burger bakar tu Su.. satay tu pun berliur nengok nya...hehe:)

    ReplyDelete
  5. dah lama x makan burger..terliur plak...

    ReplyDelete
  6. penah terbaca kat mana tah... best gak yerk nampak meriahjer tempattu....

    ReplyDelete