Blogger Templates

Friday, 28 December 2012

Christmas Day @Kolam Renang Presint 6

Assalamualaikum.....

untuk tunai kan hajat sang puteri....
yang suka sangat mandi kolam....

gagah la bonda bangun pagi2 untuk siap kan menu bekpes special...
nasi lemak je pun....

sebelum bawa puteri zahraa kita ni mandi kolam sepuas2 nye....

ini lah hasil nasi lemak bonda untuk santapan papa 
& puteri tercinta...

lepas semuanye kekenyangan...
ape lagi teman puteri papa berendam la....

wahh!!konon terror berenang la tu...


dekat 2 jam puteri berendam...
akhir nye kene balut sebab sejuk sangat...

ingat kan dah puas mandi...
sambung pulak mandi pantai buatan kat belakang pullman lakeside, putrajaya...


akhirnye puas la hati puteri sorang ni dapat berendam...

lepas ni papa janji ngan zahraa nak bawa dia mandi kolam lagi...
kalau boleh setiap hujung minggu...

ok kot sebab masuk kolam renang presint 6 
tu cuma RM2 untuk dewasa dan RM 1 untuk kanak2...

aktiviti riadah yang baik untuk kanak2 zaman skang  ni...
kalau tak asyik ngan smartphone la, main game la, layan muvi la....
membebel pulak bonda zahraa ni...hehehehe...

11 comments:

  1. nasi lemak wat sendiri ke? rajinnya...
    ayu tak penah lak sampai ke presint 16 tu.. taktau lak ada kolam kat situ utk mandi-manda yer.. siap ada pantai lagi..

    ReplyDelete
  2. memang seronok.. selalu gi putrajaya rumah adik ipar tak menyempatjer nak gi ..
    nanti lehler kita mandi2an bersama...

    ReplyDelete
  3. best nyer.. bukan putrajaya residents boleh ke situ jugak kan..one day nnti kena pergi jugak ni

    ReplyDelete
  4. mcm best je..nak pergi jugak nanti =p

    ReplyDelete
  5. sedap tu, budak2 mmg suka mandi pool ni kan

    ReplyDelete
  6. syoknya Zahra...suka berenang rupanya anak dara sorang tu

    ReplyDelete
  7. kids these days...mana ada yg takut air dah. pantang nampak lagi ada. huhuhu. untung gegirl ada papa yg very understanding.

    ReplyDelete
  8. Kalau Su rajin lama-lama Zahraa boleh berenang tau. Anak kakak macam tu tak pernah pergi kelas pun tapi dek selalu ke swimming pook lama-lama pandai.

    Selagi tak sejuk tak naik kan..

    ReplyDelete