Blogger Templates

Wednesday, 2 January 2013

2013 @Children Islamic Centre

Assalamualaikum....

tak terlewat lagi rasa nye bonda nak ucapkan 
selamat tahun baru buat sahabat2 bonda....

semua ada azam baru....macam2 yang diimpikan...
azam bonda tahun ni cuma nak jadi
 isteri, bonda, anak, sahabat & hamba Allah yang lebih baik...

Alhamdulillah....
tahun baru, sekolah baru, imej baru...
tomei anak bonda pakai tudung...
sian anak bonda, tak dapat uniform sekolah lagi...

zahraa akan bersekolah di sini bermula 2013...
in shaa Allah sehingga umur zahraa 6 tahun...

kutip la ilmu sebanyak mungkin sayang...
jadi la hamba Nya yang bijak dalam ilmu dunia & akhirat...
doa bonda & papa sentiasa mengiringi mu..

16 comments:

  1. Semoga menjadi anak yang pintar dan membanggakan ibu dan bapa yer..

    cutenya dia

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. full day RM 550 la puan syalinda...pejam mata je ni...huhuhuhu...

      Delete
  3. alahaiii comey je nak ke sekolah tuh!..

    ReplyDelete
  4. weeeeeee, dah masuk skolah. brapa umur nih??

    ReplyDelete
  5. excited kan sue..anak first masuk skool..taun ni dah x excited sgt mcm taun lepas hehe....nanti leh review pasal cic =)

    ReplyDelete
  6. comeynye zahraa pakai tudung

    ReplyDelete
  7. salam suraya....
    sekejap...je...rasanya dah besar pun zahra....siap masuk sekolah lagi....comel je...bila bertudung kan....?

    ReplyDelete
  8. CIC antara sekolah yang masuk senarai akak gak..tapi sekolah dia jauh sikit dari rumah... tahniah zahra.. nanti belajar rajin2 yer...

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah...amin! moga zahraa jadi anak solehah..comelll nya dia pakai tudung..:)

    ReplyDelete
  10. Aloh tomey je pakai tudung. School ni mmg pkai tudung ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. school ni galak kan je...dia tak paksa pun sebab diaorg ni masih budak2 kan..

      Delete
  11. Mcm mana buat button reply tu ek. Sy dah try tp z jadik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tak berapa pandai sangat..tapi masa mula2 buat blog ni memang dah ada..hehehe..sori tak dapat nak bantu..

      Delete
  12. Hi juѕt wanteԁ to give уou a quick heads up and let
    уou know a few of the piсturеs aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a lіnking issuе.
    I've tried it in two different browsers and both show the same results.

    My weblog used electric motor scooter

    ReplyDelete