Blogger Templates

Tuesday, 29 January 2013

Langkah Ceria @Putrajaya

Assalamualaikum.....

sori la ye sahabat2 bonda...
minggu lepas bonda bercuti...cuti2 malaysia je...
tak dan nak update blog, 
cuma sempat menjengah blog sahabat2 bonda je...

ok kita mulakan n3 kali ni ngan aktiviti yang bonda sekeluarga join....
program ni diadakan pada ahad setiap bulan minggu ke3....
berlangsung di depan istana kehakiman, putrajaya.....

first program berlansung pada 20/1/2013 bermula jam 7 pagi...
skang ni macam2 program ada kat putrajaya....
mungkin diaorg dengar kot rintihan penjawat awam yang dok putrajaya ni...
sebelum ni putrajaya ni sunyi je...siang je meriah ngan jem...
malam & hujung minggu jadi bandar mati...

skang dah ok skit....macam2 aktiviti ada...
syiok la untuk kami yang suka kan aktiviti riadah ni...

program ni terbuka untuk semua bukan hanya untuk warga putrajaya je tau...

dapat baju, topi, breakfast free...
yang best ada cabutan bertuah, hadiah dia best2...
ada basikal, samsung galaxy s3, macam2 la...

papa jadi model baju...

semangat anak & papa....
bangun pagi2 tau...

ramai sangat orang yang join...

kami ber3...

ada 3 km...
dan 

5 km...
8 km...
bergambar je pun...mula2 ni ambik 3 km je la...
tu pun semput...

akhirnye tamat jugak 3 km...
sampai tertido zahraa....
penat dia berjalan...
sib baik stanby stroller...

sweet couple...hehehehe...

alamak....baru je bakar kalori...
dah makan nasi lemak pulak...turun 2 kilo + 4 kilo...
achaner tu??

8 comments:

  1. bestnye xtvt camni.takpe nasi lemak tu..pasni lari lg 8km.

    ReplyDelete
  2. yang lain ok.. yang akhirtu ko.. ha.. ha... tak boleh jaditu..
    apapun nampak semua orang enjoy...

    ReplyDelete
  3. memang nampak ceria je...semuanya....kesian zahra kepenatan sampai tertidur.....

    ReplyDelete
  4. bestnyer aktiviti mcm ni.. part last tu xtahan,mesti mkn maa..hahahha

    ReplyDelete
  5. adoiii, rindunyaaa.lama btol tak singgah sini..

    ReplyDelete
  6. bestnya join aktiviti macam nih..

    ReplyDelete
  7. rajinnyaaaa suraya sefamily..lepas bakaq lemak, makan nasik lemak..kakakaka..tapi nasik lemak mmg susah nak ditolak..sedapppp

    ReplyDelete