Blogger Templates

Monday, 14 January 2013

Santai @Dataran Gemilang, Putrajaya

Assalamualaikum.....

hujung minggu warga putrajaya @dataran gemilang
bermula jam 4.30 petang hingga 7 malam...

bonda, papa & zahraa pun join...
tapi kami sampai lewat 1 jam...dlm kol 5.30 petang...
kami pergi bersama mama fiza & family....

bermacam2 aktiviti yang dianjurkan setiap hujung minggu....
memang seronok beriadah sambil menyihatkan badan....

minum petang free pun ada disediakan...
time kami sekeluarga pergi semalam....
ada kuih karipap, kuih tepung pelita, air teh & air mineral...

ada juga kuiz2 yang dianjurkan oleh 
Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia...
hadiah2 pun best....
earphone, pendrive, beg....soalan dia pun senang2 je...

ada persembahan syair untuk palestin....

ada persembahan violin oleh student limkokwing..

amboi!!papa peluk sape tu???

abah kamal, adik izah & yaya....

ada boboiboy....

ni yang paling syiok....
ada aerobik....bonda suka sangat...
minggu depan ada zumba pulak...
boleh la bakar lemak2 ni...

budak berdua ni yang paling seronok...
ikut aerobik....macam2 gaya...

zahraa dah penat!!aerobik sambil duduk pulak...

aktiviti ni setiap hari ahad petang...
memang best sebab ada aerobik free...
bleh bersantai sambil menyihatkan badan...

13 comments:

  1. syoknyaaa..aku jugak yang ketinggalan zaman taktau...mmg sah aku rabun..hahahaa..tak nampak iklan apa pn..

    ReplyDelete
  2. Bagus betul community di sana kan. Kalau tempat kakak ada nak kakak join. Bolehlah pergi selalu Su sambil tu zahraa mesti suka.

    ReplyDelete
  3. best nya zahraa jalan2 ya.. sue, zara mmg pkai tudung ye klu keluar ke mana2?? sweet sgt..suka tgk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, baru je belajar2 kak...on off jugak...:)

      Delete
  4. hehe. letih dia nk senamrobik ye. kih2..

    ReplyDelete
  5. hamboi hepinya zahra.. bes la cengini at least ada gak aktiviti di hujung minggu

    ReplyDelete
  6. bukan main lagi zahra tu....siap senamrobik lagi tu.....itulah...anak2 semangat....

    ReplyDelete
  7. bagusnyer bila aktiviti2 macm ni ye

    ReplyDelete
  8. ooo bestnyer... dataran gemilangpun tak tau kat ner ni.. kena amek tau kot sesat2 ker putrajaya nanti.. zumba besttu..
    zahra dah pakai tudungler sekarangni...

    ReplyDelete
  9. owh..mmg tiap2 minggu ada ye?mcm menarik je..nk try pegila skali:)

    ReplyDelete
  10. memang best kan... lepak situ hujung minggu sambil eratkan kekeluargaan...

    ReplyDelete