Blogger Templates

Thursday, 14 February 2013

Santai Malam Tahun Baru Cina @Dataran Putrajaya

Assalamualaikum.....

wahhh!!semua org cerita pasal cuti2 tahun baru cina...
bonda, zahraa & papa raya kat KL je....
nak g mana2 pun seronok....
jalan lengang je....

memandangkan tak g mana2....
malam tahun baru cina yang lalu kami g la join
program yang perbadanan putrajaya anjurkan..

seronok jugak....meriah pun meriah...
bersantai2 bersama keluarga....memang syiok....

siap boleh menikmati sate lagi...
yang ni beli sendiri ye...
ada macam2 jualan disediakan....

zahraa & menu feberet...

lepas sate..jagung pulak...
bersantai di atas tikar yang penganjur sediakan...

persembahan akrobatik yang diimport khas dari shanghai, china...

ini yang paling dinantikan....
tarian singa...menarik sangat....

kumpulan the boys....
dulu kumpulan ni dikenali dengan penyanyi ella...
ella & the boys....

fun @ppjsquare akan diadakan setiap sabtu malam minggu ke 2 dan ke 4...
yang bonda g ni fun @ppjsquare bersempena tahun baru cina...
tapi bonda tengok aktiviti yang diaorg anjurkan ni seimbang la....
ada berbentuk islamik dan ada jugak berbentuk hiburan...

malam minggu pada sesiapa yang tak g mana2...
bleh la join program2 kat putrajaya ni....

23 comments:

  1. wahh..seronok dpt tgk aktiviti2 mcm ni kan? ZAhraa suka lah ye.. boleh makan2 sambil santai2..hehe:)
    sama juga mcm kami cuti CNY kat rumah shj.

    ReplyDelete
  2. Kalau semua balik kg memanglah jadi lengang dan senang nak jenjalan Su. Zahraa mesti enjoy malam itu ye:)

    ReplyDelete
  3. uuu...bestnya santai2 di padang..

    ReplyDelete
  4. sue, zahraa dah pakai tudung terus ek..alhamdulillah...comey sgt..hehehe

    ReplyDelete
  5. nasib la auntie br je mkn sate smlm kalau tak sure terliur tgk zahra makan sate tu.

    ReplyDelete
  6. Comel nya anak dara pakai tudung peach ke pink tu. sib baik jauh...kalau dekat, aunty cium ketat2. Geram tengok!

    ReplyDelete
  7. macam2 xtvt der kat sinikan.. kena rajinkan dirijerkan... tapi baguih tau selain dari kos yang murah dapatlah juga menambahkan ilmu.. dapat juga menambahkan kenalankan...

    ReplyDelete
  8. cantik bunga kat tudung zahra tu..bak mai seketoi..hhiii..

    ReplyDelete
  9. sedapnya satay... lama tak makan

    ReplyDelete
  10. santai2 sambil makan sate....mmmm bestnya....

    ReplyDelete
  11. met sore sobat salam kenal'y dari blog sebrang. Klu ada waktu mampir d tmpt ane sobat.

    ReplyDelete
  12. nmpak macam meriah je...

    amboi...bunga sekuntum di kepala di selit di tudung..cute!

    ReplyDelete
  13. u have such a gorgeous blog dear,be my follower i'll follow u then http://nina-wns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. tak.pernah lepak2 kat sinun...kat shah alam.ni pun ramai.family lepak.kat padang..makan2 sambil main2.

    ReplyDelete
  15. memang meriah tu,siap bersila atas tikar lagi,best2

    ReplyDelete
  16. Lepas satay jagung pulak..selera yer mkn tengah2 padang. hahahaha

    ReplyDelete
  17. rajinnya berkampung nak tgk konsert.. sekali sekala best gak kan..

    ReplyDelete
  18. Uiihhh satay. Sib baik ros xmkn satay..hahhaha

    ReplyDelete