Blogger Templates

Monday, 4 February 2013

Tab 2 For Zahraa

Assalamualaikum....

memang hajat bonda kalau ada rezeki lebih nak beli kan zahraa....
akhirnya hajat tu termakbul...

kalau tak sebelum ni zahraa asyik berebut main henpon SGII bonda...

so bonda hadiahkan tab 2 ni untuk zahraa....
memang nampak dia cepat belajar menggunakan apps education dan
papa dia pun rajin tolong downloadkan...

dengan apps yang ada zahraa dah boleh kenal abc, 123, alif ba ta...
bermula dari umo dia 2 tahun lebih...

so dengan tab ni lagi membantu kot sebab screen dia lebih besar & jelas...

skang ni harga samsung galaxy tab 2 7.0 ori pun
dah murah walaupun baru launch...
tak sampai pun ribu riban...
tapi kena pandai cari kedai gak la ye...
 kedai yang paling murah setakat ni seksyen 14, pj...

pink color memang peberet gugurl la...
memang tak boleh dipisahkan...

ni adalah salah satu aplikasi peberet zahraa....

semoga zahraa appy & akan mengahargai pemberian ni sebaik nye...
ape pun semua nye kene seimbang...

17 comments:

  1. Bagus klu ada benda2 mcm ni..budak akan cepat belajar.. Pa'e ada juga Tab..tpi Taiwan punya lah..boleh jg guna utk belajar..hehe;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah,saya pun sdg bercita2 belikan anak2 tablet,setakat ni ada yg android no brand rege pun RM400 je, tu pun cam nak rosak dah.. seronok zahraa..

    ReplyDelete
  3. waduh....kecil2 pun dah pakai tab 2 zahara cayalah.....lepas nie belajar betul2 tau....

    ReplyDelete
  4. Kalau gadjet digunakan utk kebaikan akan baiklah dapatnya Su. Bagus boleh main dan boleh gain knowledge Zahraa.

    ReplyDelete
  5. ambnoi dapat hadiah tab tuu... bestla zahraa..

    ReplyDelete
  6. baguih.. baguih semoga digunakan untuk kebaikan... belajar rajin2..

    ReplyDelete
  7. huhuhu..meriah zahraa...
    auntie dayah nih telan liur jer tgk gajet zahraa tu...

    *er..bonda nak carik anak angkat tak.. auntie dayah nak apply..hehe..

    ReplyDelete
  8. fuhhh baguslah kak. sbnrnya ni lah salah satu cara nak buat budak2 ni seronok nak blaja...ada rezeki nak beli tab jugaklah..

    ReplyDelete
  9. tab sy de tp xleh gune sebab charger dh rosak...huhuhu...kalo de tab memg ank2 yg gune

    ReplyDelete
  10. salam.... comel nye zahraa...bertuah nya kecik2 dh ada tab.

    ReplyDelete
  11. seronok zahraa dapat hadiah tab dr bonda ye

    ReplyDelete
  12. mak zahraa sibuk yerk takder entry baruni.....

    ReplyDelete