Blogger Templates

Wednesday, 27 March 2013

Rindu!!!

Assalamualaikum....

lama rasa nye tak bercerita kat sini....
kalau ikutkan banyak je story2 nak diabadikan...
tapi ape kan daya....
keadaan kat opis ni tak mengizinkan diri ini untuk aktif berblog.... 

yang paling sedih bonda tak boleh nak komen kat blog sahabat2 bonda cam dulu lagi...
sebab aplikasi tersebut kene blok oleh pihak tempat bonda mencari rezeki....
ape pun tak boleh...sabar je la!!!!

inshaaAllah akan bonda usaha kan jugak untuk menyerikan blog ni ngan update2 tekini...
walaupun cerita nye dah agak basi....

rindu sangat2 ngan sahabat2 bonda....
walaupun tak dapat komen...
nasib masih diberi kebenaran unuk membaca post2 terkini dari bloger2...
peraturan tetap peraturan....
sebagai pekerja...kene la ikut ape yang telah ditetapkan....

9 comments:

  1. it's ok lalink..rule kan...kenala patuh..huk3

    ReplyDelete
  2. ikotkan jaaa laa Suraya.. tapi nanti masukkan entry kat umah..winduuu

    ReplyDelete
  3. Sue, rindu jugak nak tengok gambar baru si comel...tak pa nanti pasti ada rezeki sue utk berblog puas2 ye...

    ReplyDelete
  4. salam,patutlah lama tak update, gunalah tablet takde sekatang macam kat opis hehe..

    ReplyDelete
  5. salam..

    patutlah akak tengok lama tak berupdate

    ReplyDelete
  6. SAMA LE NGAN AKAK SUE.. BARU NAK MENYIBUK2 NI JENGOK BLOG SAHABAT LAIN..

    ReplyDelete
  7. Patut lah lama tak datang ke tmpt sy..
    apa pun semoga mama zahra & family sentiasa sihat ye...:)

    ReplyDelete
  8. akakpun tertunggu entry terbaru tau...

    ReplyDelete