Blogger Templates

Wednesday, 22 May 2013

CIC's Sporty Fruity Day 2013

Assalamualaikum...

tengok muka zahraa tu...
muka org semangat nak bersukan....
sebelum kami menuju ke stadium titiwangsa, taman tasik titiwangsa...
singgah g beli bekpes kat petronas presint 18 dulu...

dalam hati papa risau takut tak jumpa jalan nak ke sana..
last2 memang sesat pun...tapi sib baik jumpa gak
taman tasik titiwangsa....

sampai sana teacher zahraa terus tunjuk tempat duduk parents...
semua parents duduk ikut group anak masing2...
zahraa group green watermelon....

teacher zahraa bagi biskut...
papa beli kan air & roti untuk zahraa....
bagi tenaga kat zahraa nak bersukan jap lagi...
kang pengsan pulak anak bonda ni tak makan...

go green watermelon...go green watermelon....

masa ni zahraa & rakan2 dah siap nak berkawat pusing 1 stadium...
memang nampak sangat zahraa seronok...
yang belakang zahraa tu membe baik zahraa kot...
g mana2 mesti ngan budak girl tu...

inilah keputusan keseluruhan untuk sukan CIC
yang berlangsung pada 18 Mei 2013 yang lalu...

untuk acara 4 tahun suma group green watermelon yang sapu bersih...

tiba la masa untuk penyampaian hadiah kepada anak2 CIC yang bertanding...
semua dok elok je dalam group masing2...

senyuman kepuasan...

wahhh!!!posing nak bagi tau zahraa budak yang kuat...

posing ngan bonda pulak....
nak jugak tu...

ini lah hasil zahraa main 2 game....
game pertama hang the fruits dan yang ke 2 choose the fruits...
dua2 game zahraa dapat tempat pertama...

dalam kol 12 selepas penyampaian hadiah untuk zahraa kami terus balik..
tak tunggu sampai acara habis pun...
kita tunggu tahun depan pulak...tema ape la agak nye kan...

1 comment: