Blogger Templates

Tuesday, 28 May 2013

The Grato (Italian & Western Food), Bangi

Assalamualaikum...

ok jom bonda nak cite skit pasal restoran yang ramai kot org nak g...
sejak kuar jalan2 cari makan kat tv3 tempoh hari....
termasuk la bonda...
restoran yang terletak di area bangi....
ada dua cawangan satu kat seksyen 3, dan satu lagi kat seksyen 7.....

bonda & family g cawangan seksyen 7...
terletak betul2 dalam restoran suasana bangi....
sederet ngan klinik mediviron, bangi...

jom kita usha skit menu2 yang disediakan...

tgk menu je dah terliur...
yang ada gambar2 karton chef tu menu pilihan chef la...
maksud nye menu yang sedap untuk dicuba...

jom layan pulak menu pilihan bonda sekeluarga & jiran kesayangan bonda...

homemade lasagna...
kene makan panas2...kalau dah sejuk tak sedap...

 lamb chop with pasta...
bole la...

 ni tak ingat nama dia...
lamb chop jugak cuma pasta diganti ngan kentang lenyek...

 chicken chop with pasta...
cinonet je ayam dia...
pasta dia cam rasa mee maggi ayam....

Alhamdulillah...

dah makan so kita komen pulak...
dari segi rasa biasa2 je...
tak la sesedap yang digambarkan...
lidah lain2 kan...
sedap & murah lagi kat restoran Western Cafe...

ok sape nak try boleh la g di alamat berikut :

1) The Grato, Seksyen 3, Bangi:
    No.12 Jalan 3/7, Seksyen 3, Bangi Perdana, Bangi

2) The Grato, Seksyen 7, Bangi:
    Restoran Suasana Bangi, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

No telefon :    
017-665 6601

1 comment:

  1. BARU NAK AJAK EN SOMI G SANA.. KALAU CAMGINI BAIK MAKAN KAT KG BARU.. MURAH PUN MURAH .. SEDAP PUN SEDAP...

    ReplyDelete