Blogger Templates

Friday, 6 September 2013

1 Hari Di Hari Raya

Assalamualaikum & Salam 30 Syawal 1434H.....
org dah abis cite pasal raya...
bonda baru terkedek2 nak cerita pasal raya....

maklum la sejak berbadan dua ni....
mood nak update blog hilang entah ke mana....

ni pun gigih kan jugak la buat n3 pasal raya...
janji ada gak kenangan raya 2013.......

raya taun ni, walaupun berbadan dua..
tetap nak nampak glamor di pagi raya....

tema taun ni tiffany blue...
lembut je dari warna taun2 lepas....

turn raya taun ni kampung belah papa...ganu kita la sampai raya ke 5...
pas2 baru raya di KL pulak....
syiok nye raya taun ni, sebab musim buah...
puas la baby dalam perut ni makan durian, manggis, cempedak...
memang nikmat la...
lagi2 buah dari kebun MIL sendiri....

ni aktiviti malam raya kami...
zahraa tolong tok mek dia nganyam ketupat palas...

ni gambar kami bertiga di pagi raya...
senget sebelah pulak gambar ni...hehehehee...

 bersama pengarang jantung buah hati bonda...

bonda & puteri kesayangan hamba...

anak dara bonda yang suka sangat ngan baju raya dia tahun ni...
ala2 princess katanya...

raya tahun ni kami bertiga....
inshaaAllah raya tahun depan kami berempat pulak....
zahraa la org yang paling eksited nak dapat adik...

2 comments:

  1. wahh...berseri2 baju raya...
    suraya, take care k, semoga bersalin nanti dipermudahkan..aminn

    ReplyDelete